![]() |
|
207 Sportium Spor yay Acill |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Grandlove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Grandlove
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 Saat 18:15 |
Selamın aleyküm arkadaşlar 3 gün önce 207 sportium aldım spor yay takmak istiyorum sahibinden ilanlara baktim 700 küsür spor yay var kararsız kaldım EİBACH ve VOGLAND gibi prof markalar var onlarada bütçem yetmiyor sizin tavsiyeniz ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.... Acill
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |