![]() |
|
DOUBLE TEYP HAKKINDA BİLGİ ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2014 Saat 13:39 |
SLM ARKADASLAR PEUGEUOT 207 2008 MODEL ICIN DOUBLE TEYP ARIYORUM AMA AYNI ZAMANDA DIREKSIYON ALTI KUMANDAMI KULLANMAK VE RADYO SIKINTISI YASAMAK ISTEMIYORUM BUNLARA UYGUN ORJINAL TEYP VARMIDIR VARSA FIYATLARI HAKKINDA BILGI SIMDIDEN HERKESE TESEKKURLER UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ.
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
double derken multimedia dokunmatik ekrandan mı bahsediyorsunuz? eger oyleyse ben necvox kullanıyorum, arabanın üzerindeki orjinal direksiyon kumandası ile ses açıp kapatıyorum kanal degistiriyorum. baglantısı çalısıyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yakın zamanda pıoneer double taktım.Ayrıca internette bir satıcıdan direksiyon ve yol bilgisayarı ekranını kumanda eden aparat aldım 200 lira gibi bir fiyatı var yalnızca o aparatın gayet memnunum.Direksiyon kumandası double kullanırken büyük kolaylık gerçekten.Ayrıca radyosu da gayet net.Şuan için hiçbir sıkıntım yok geri görüş kamerasıda bağlattım.Aracımda aynı zamanda ses sistemi de mevcut.Pıoneer dokunmatiği gerçekten çok başarılı.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kol kumanda icin extra aparata para istemeleri insafsız olmus, keske hepsini bir satsaymıs pioner, sanırım pioner da navigasyon ve tv alıcısı yok, onlar icinde extra ucret odeyip modul baglatmak gerekiyor. bende pioner alıcaktım zamanında, fakat bunları dusunerekten bir kere alayım hepsi icinde olsun diye pioner almadım.
|
|
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Site içinde bunları paylaşmak yasak sanırım ama bu bir fırsat ilanıdır o yüzden paylaştım.
http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-sph-da110-appradio-7-goruntu-sistemi-digicom-garantili/productDetails.aspx?productId=otaysph-da100x&categoryId=60001687#
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Bu ilanını gösterdiğiniz yalnızca ıphonela çalışan bi alet.Ayrıca benim açımdan tv ve navigasyon gerekmiyordu ben daha çok kaliteye ve görselliğe önem verdim.Aracımda da ses sistemi olduğundan cihazın kalitesi önemliydi benim için
|
|
![]() |
|
iyi de ben pioner kalitesiz demedim ki sadece özelliklerinden bahsettim, hemen niye kendi cihazını överken benim nevcox a ''kalitesiz'' sıfatını vurdun. kalitesiz demek icin once kullandıgım cihazı kullanmak gerekirdi.. Düzenleyen herry - 07 Kasım 2014 Saat 18:57 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Ben kalitesiz demedim.Sadece ses sistemi olan bir aracta ana ünitenin çıkışları güçlü olması gerekir bu yüzden Pioneer tercih ettim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |