![]() |
|
Peugeot İçin Satılık Parçalar (Güncel Fiyat!) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anahtar kılıfı 20 tl ye uygun olursa sizin için almak isterim.Teşekkürler..
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
||
![]() |
||
atrix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
hocam hız sabitleme kolu satıldımı
|
||
İLKLER HERZAMAN ÖZELDİR....
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
25TL olabilir son.
![]() |
||
![]() |
||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
|
Teşekkürler ama kargo ücretinle 30 u geçer bana ondan söyledim 20 olurmusağol.Size uygun olursa 20 veya ücretsiz kargolama imkanın varsa 25 e alırım.
|
||
|
||
![]() |
||
emrecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
kırmızı kılıf çok hoşuma gitti ama parasızlık :)
|
||
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anahtar kılıf duruyor ise almak isterim
|
||
![]() |
||
ilker75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Anahtar kılıfını ben aldım say dostum
|
||
![]() |
||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar. size mesaj gönderdim bakabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Anahtar kılıfı duruyor. Herhangi bir mesaj gelmedi.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
Hız sabitleme kolu eklendi.
Tüm ürünler İzmit'te elden teslim edilebilir.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bagaj havuzunun kargosu korkutuyor YPS ile arasinda kaldim.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
Audio System arıyorum, elinizde 1 tane daha olsa iyi olurmus
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
Malesef, tekti ve ilk gün satıldı.
![]() |
||
![]() |
||
|
İkinci hız sabitleme kolu da satılmıştır.
|
||
![]() |
||
|
Kalan ürünlerde indirim yapıldı.
|
||
![]() |
||
|
Daha öncede yazmıştım anahtar kılıfı için 20 tl uygun olursa alırım.Birde kılıf zannedersem mevcut anahtarın üzerine geçme.Takılınca üzerine altına basmama veya nazik basma gibi dez avantaşları varmı.Teşekkürler.. |
||
|
||
![]() |
||
|
Basmama gibi bir problem yok. Tamamen fit şekilde anahtar üzerine oturuyor.
|
||
![]() |
||
|
Fiyat olarak dediğim sizce uygunsa alırım.Yoksa canınız sağolsun.Elden alma şansım yok.Kargo ile gönderirseniz alırım.
|
||
|
||
![]() |
||
|
20TL olur problem değil.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |