![]() |
|
Acil Gösterge Yardımı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 Saat 20:50 |
Merhaba Arkadaşlar, aracımın gösterge kadranının rengini değiştirmeye karar verdim ve kadranı açtım fakat ampulleri led ampul olduğu için lehimle söküp yerine Beyaz led yaptım ama şuanda yeni takıp lehimlediğim ledler yanmıyor sorun neden olabilir ? Kırmızı ile işaretlediğim ledleri değiştirdim sadece onlar yanmıyor.
![]() |
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum baya riskli bir işe girişmissin öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
geri dönüsü olmayan bir hata yaptıgını sanmıyorum, lehim yerlerini fln kontrol etmek geliyor su an aklıma bir de yeni ledlerin calıstıgından eminmiyiz. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
ledlerin + ve - yönleri vardır. ters takmış olmalısın
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
aynen ledler + - yönlere sahip ya uyumsuz bir lamzeme kullandın yada ledleri doğru montajlayamadın tekrar dene bence.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
benimki ampullü nasıl led oluyor ki. 99 1.6 xt.
|
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim. Ledlere fazla lehim uyguladığım için ledler yanmış söküp yeniden led yaptım bu sefer dediğiniz gibi + ve - yönlerine dikkati ederek yaptım ve turuncu kadran şuan beyaz oldu ibreleride kırmızı yaptım en kısa zamanda resimi yüklicem :)
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |