![]() |
|
Arabam ne kadar eder sizce 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 Saat 22:01 |
2001 model safir mavisi 1,6 motor 8 v xt modeli 160 bin km de
çift airbag klima değişensiz tavan hariç boyası mevcut Lpg li 1 yıl garantili atiker lastiklerde michel 1 yıl garantilisi kaldı Km de 20-23 arası bieşy yakıyor Sizce suan ederi nedir ortalama arkdaşlar aracımda ekstradan masraf yaptırcak hiç bişey yok usta v.s gelipte şu bu bozuk diyemez yani Düzenleyen Mbiwa - 15 Ekim 2014 Saat 22:03 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17 bin tl eder dostum.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Saol dostum birde internete koymayı düşünmüyorum aracımı gidip araç pazarında yüzyüze satacağım orda piyasa nasıl sizce alıcı potansiyeli varmı
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
rica ederim, yerinde olsam, pazara götürmem arabamı. pazarda ya acil araclar oluyor ya da galeriler oluyor. acelen yoksa internete koyup kısmetini beklemeni tavsiye ederim. ben senin arabanın ozelliklerine göre arastırma yaptım demin, ortalama temiz olanı 17 ye gider gibi gözüküyor. 17200 den sahibinden sitesinde ilan açmanı öneririm. pazarlıkla fln en az 16500 e verirsin.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Zaten araç pazarında girişte 50 tl gibi bir ücret söz konusu o fiyata malum sitede özel reklam bile alınır aslında hafta sonu fotoraf cekip eklemeyi düşünüyorum bakalım
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kafadan bir 16 Bın ederi varda görsel göremediğim için daha üst bir fiyat veremiyorum malesef ama tabi bu özellıklerde bır 206 nın açılış fiyatı bu bence..
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aracım 1 tane fotorafı var foruma eklediğim
![]() 16-17 arası satabilirsem bana yeter zaten arkadaşlar yerim olmadıgı için satmak zorundayım aracımı kullanamıyorum birde bu pkk olayları cok semtimizde
Düzenleyen Mbiwa - 15 Ekim 2014 Saat 23:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |