![]() |
|
ikinci sahibinden 13.000 km'de |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2014 Saat 13:11 |
Aracımın konusu linkte mevcuttur.Satma sebebim sadece ve sadece artık hastalık derecesine geldi bu araçla uğraşma konusu bende.Çok fazla nazara geliyor uğraştığım zaman.Aracımdan çok memnunum istediğim herşeyi uyguladım fakat keyfini sürmeden satıyorum.Sağ kapı çıtasına vurdular arife gecesi kapının önünde onu çarşamba günü alıp boyatıp takacağım öle teslim edeceğim.Araçta kaza boya değişen yoktur.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34029&PN=3&title=yeni-ugrasim sahibinden linki onaylandığında ekleyeceğim fiyat 32.500 tl'dir. |
|
![]() |
|
driver-can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
![]() ![]() ![]() ![]() |
Linki aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orjinal-13.000-km-de-181947765/detay |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar herşey kısmet umarım değerini bilen birine gider araç.Bazen insan bu noktaya geliyor benımde çok canım sıkılıyor bu tarz şeylere tam dıyorum satayım taka bışey alayım yurusun yeter sonra kıyamıyorum sevmediğim severek almadığım herhangi bir araç olsa tereddüt etmeden satardım ortalık yüzünden ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Teşekkür ederim aynen o noktadayım şampuanına kadar özel alıp heray temizlik malzemelerine yüzlerce lira harcadağım aracımı hiç olmayacak bi yerde gelip birinin hasar vermesi bardağı taşırdı.Adamın umursamazlığı bende kayışı kopardı zaten.Ailem bu yüzden satmamı istiyor yoksa biri elimde kalıcak.
|
|
![]() |
|
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Valla ilk aldıgımda bende oyleydim ama artık umursamıyorum burası istanbul dengesiz cok dedigin gibi bir gun biri elimde kalacak ama en güzeli hiç takmamak
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Hayırlı Satışlar Hocam ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Yazin kabutu boyattim saginda solunda bozuk yerleri boyattim. Gecen evin 9nunde cizmis picler kim oldugunu da bilmiuorum. Iki tane carpsan cocugumu dovdun derler. Ode lan desen vermek istemezler. Hakkaten allah sabir versin. Cinlerim tepemdeyken insallah denk gelmez biri.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Ödemesi umrumda deil ben bütün hırsımı ondan nakit tahsil ettim biraz daha elimden almayı başaramasalardı arife gecesini karakolda geçirçektim.Arabayı ilana koydum ya satılcak yada biraz uzakta kapalı otoparkta kalıcak .
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Kardeş senin arabayı ferikoyde görmüş olabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Yakın zamanda gelmedim feriköye
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
maalesef istanbul gibi bir yerde boyle cilalayıp öpüp kokladığınız aracınız varsa hele ki kırmızı renkte parıl parıl parlıyorsa, kapalı otoparka bırakmak zorundasınız. cizerler, sebebi cok. rengi begenmez cizer, cok parlıyordur cizer, neden bende yok der cizer, cizer yani. ben iki dk camdan bakıyorum sokaga asagıda cillop gibi araba duruyor, arkasından cıkmaya calısan ya da girmeye calısan tampona kosesine heryerine vura vura hallediyor isini. yazık.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
1 1.5 ay önce görmüştüm ferikoyde sis kapakları falan piano black aracına çok benziyordu. Walla benim aracimda kırmızı 206+ yemin ederim eve geliyorum cam çıkıp arabayı izliyorum camdan bağırıyorum kafayı yeme durumuna geldim artık ama bnce satma aracını ya uzakta olsa kapalı otoparka koy..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver-can
Satılana kadar kapalıya koyucam zaten double hevesim vardı pıoneer sokakta diye takmıyordum onuda takıcam.
|
|
![]() |
|
Aracının aynisindan kuzenimde var o da seninki kadar temiz o da kırmızı en son cinnet moduna girdi kapalı otopark ta su an bende kendimi toparliyim biraz bende koyucam otoparka sokakta olmuyor kardeş gece yatamiyorsun valla dediğin gibi dünya paralar harciyosun ama serefsizin biri geliyor arabadan hevesini kırıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |