![]() |
|
kaput altı fıskıye hortumları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 10:26 |
hocam sanayideki hırdavatcıya gıttım t lazım dedım fıskıye ıcın 1 tlye 2 tane aldım kendım taktım :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() AKLIMIZDA OLSUN....
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım o t parçayı bende kırmıştım bi dünya para vermek istemeyen arkadaşlar aynısını ucuza almak istiyorsanız size tavsiyem bakın aynısı diyorum motorsiklet parçası satan bir dükkana gidin cup motorsikletlerin benzin hortumu ayırmak için t parça varmış onlardan almak istiyorum deyin 3 tl ye aynını veriyorlar oda pahalı derseniz aynısı değil ama gene t akvaryumcularda su tahliyesine takılan 1 tl alın kendiniz değiştirin ben öyle yaptım ufacık parçaya kalkıp bi dünya para ödemeyin
|
|
change
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
saolun hocam bakayım bı yarın sanayıye kolcagın plastıgıde kırılmıs ondan da alıcam
|
|
|
|
![]() |
|
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
slm kardeş söyledigin parça tofaş malzemesi satanlarda var tanesi 1 tl fazla para ve işçilik vermene gerek yok iyi günler
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bende kirildi degistirttim 35 tl parca fiyati 15 iscilik 50 tlyi bayilmistim :)
Cok kullandimmi hayir ![]() |
|
![]() |
|
yok hocam meme degıl benım bahsettıgım kaput altında asagıdan gelen tek hortumdan suyu dagıtmak ıcın 3 kanallı t var kucuk plastık onu soruyorum :)
|
|
|
|
![]() |
|
ultrali_18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
Eğer bahsettiğiniz su fıskiye memesi ise tek satılıyor 10 - 15 tl tane fiyatı olması lazım (ki bence çok) alıp değiştirebilirsiniz. Ayrıca hortumları ayrıca değiştirmenize gerek yok.
|
|
![]() |
|
benım bugun fıskıye hortumu kaput altındakı plastıgı kırılmıs o hortumlar komplemı degısıyo yoksa sadece plastık mı degısıyo
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |