![]() |
|
wd40 radyo sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 02:36 |
Merhabalar,bugün aldım elime wd40 ı nere gördüysem sıktım sonuç gayet başarılı cd çalarım dışında radyo da hiç bir sorun yok ancak cd yi taktığım zaman -- track yazılı şekilde kalıyo hatta bir süre sonra dalgalanma yapıyor cd yi çıkardığımda dalgalanma vs yok.Bu arada orijinal cd çalar bu sorun kendiliğinden geçer mi yoksa sizlere ömür mü oldu yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu yardımcı olacak?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun benim cd calarda da var, sanırım icini açıp okuyucuyu dikkatlice silmek lazım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Acaba silinmeyle kurtarılır mı?İçini açmakda mesele.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bende de aynı sekilde, uzun suredir kullanmamıstım orjinal teybimi hatta yıllardır.
gecen gun bagladım, radyo guzel ama cd de sıkıntım var. senin de dedigin gibi track numarası yazıyor sarkı baslıyor bende ama sarkının ortasında cd yi okuyamıyor ve gidiyor. benim bir diger sorumda su; radyoda kayıtlı kanallarımız varya, onlar arasında direksiyon kolundan degistirme yapılabiliyr mu? cunku ben direksiyon koluyla oynadıgımda frekans dusuruo yukseltiyor, kayıtlı kanallar arası gecmiyor. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ben de bir de kasisli yollardan geçerken ses takılması oluyor neden acaba?kanallar arası geçiş direksiyon kolundakı döner bişey var ordan oluyor.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Arkadaşlar kaliteli cd leri kullanın dandik marka cd leri okumuyor.
Ben philips marka cd kullanıyorum. Denemekte fayda var ayrıca kasis veya çukurlarda takılmalar olur araştırdığıma göre track çalarların genelinde bu sorun varmış ki benim teypte de var. |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Temizleme cd leri var onları deneyebilirsiniz. Benim işime yaramıştı. Kasisten falan geçerken benim cd çalar da kesinti yapıyor. Hepsinde var demek ki aynı sorun.
|
|
![]() |
|
philips, sony kaliteli cdler aldım denedim sonuc aynı, temizle cd'leri de hep bilgisayar cd-romları icin oluyor. cunku uzerlerinde fırca gibi bisi oluyor, o bizim teyplere girmez gibime geldi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Yetkili servise götürmek şart oldu.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
cd girişinin içine de mi sıktınız?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Fırçalar giriyor içine, hatta fırçalara biraz temizleme sıvısı döküyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Cd girişinin içine evet biraz kaptırdım heralde
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Arkadaşım ne yaptın sen öyle :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Oldu bir kere soruna çözüm arıyorum bugün görala götürdüm bakamayacaklarını söyledip bir elektrikçi kartı verdiler güvenemedim ben de.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
bu pejo sevislerinin allah belasını ... sonra bi de arayıp yıldız istemiyolar mı . hem bi işten anlamıyolar sonra da memnunmusun die baskı yapıyolar . diilim yahu diilim ben orada iki sahte güleryüzle yada bedava çay kahveyle mutlu olmaya gitmiyorum fazladan fazladan verdiğim paranın hakkını almak istiyorum . daha sorunu bulamayıp yaptık diye yollayıp çok memnunum diye de koku asmak ne kadar ahlaklı onlara sormak lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |