![]() |
|
307 HDI KARA DUMAN ATIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava filtresini kontrol et derim
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracta 1.6 110 luk ayni ama ben dikkat ettim devirsiz olunca duman cikiyor. Yuksek devirde bise yok. Sizin aracta oylemi. Birde sorunu cozerseniz buraya yazarsaniz sevinirim
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ENES 307 HDI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ENES 307 HDI
İlginize teşekkür ederim egr değişti ama katalizöre baktırıcam .
|
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizor yada egr ile ilgili bir sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
ENES 307 HDI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ENES 307 HDI
Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. 2006 model 110 hp 1.6 HDI Peugeot 307 aracımın enjektörler , enjektör memeleri ( pul seti ile ) akışmetresi tüm filtreleri , yağı vede turbosunu tamamı orjinal parça olmak üzere değiştirdim. Motor durumu çok iyi , çekişi mükemmel fakat egzosdan acayip şekilde KARA DUMAN atıyor. Bunun sebebi ve çözümü noktasında yardımınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |