![]() |
|
307 HDI KARA DUMAN ATIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava filtresini kontrol et derim
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracta 1.6 110 luk ayni ama ben dikkat ettim devirsiz olunca duman cikiyor. Yuksek devirde bise yok. Sizin aracta oylemi. Birde sorunu cozerseniz buraya yazarsaniz sevinirim
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ENES 307 HDI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ENES 307 HDI
İlginize teşekkür ederim egr değişti ama katalizöre baktırıcam .
|
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizor yada egr ile ilgili bir sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
ENES 307 HDI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ENES 307 HDI
Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. 2006 model 110 hp 1.6 HDI Peugeot 307 aracımın enjektörler , enjektör memeleri ( pul seti ile ) akışmetresi tüm filtreleri , yağı vede turbosunu tamamı orjinal parça olmak üzere değiştirdim. Motor durumu çok iyi , çekişi mükemmel fakat egzosdan acayip şekilde KARA DUMAN atıyor. Bunun sebebi ve çözümü noktasında yardımınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |