![]() |
|
Hangi amfiyi kullanmalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2014 Saat 19:11 |
Arkadaşlar bu gün 206+ aracıma arka 4lü cam pandizotu aldım. Ve bunlara 4 adet Goldmaster RM-2880 aldım. teybim pioneer DEH-X1650UB. teybimde tek amfi çıkışı var. Almam gereken bir amfi söyleyebilir misiniz? Kaç watt, kaç ohm amfi almalıyım? filtre(ses süzücü) nasıl bağlanmalı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
hoparlörlerin özellikleri: Frekans : 65-20kHz Hassasiyet : 89dB/W/M Maks. Güç : 600 W Mıknatıs : 13 oz Ses bobini : 25mm Woofer : Nomeks+ipek koni Midrange ve Tweeter: 25mm PEI Konik tweeter Frekans Aralığı : 65-20kHz Boyut : 16 cm Duyarlılık : 89dB/W/M Maximum Çıkış : 600 W Watt |
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldığınız hoparlörler zaten basit hoparlörler benim elimdede 1 takım var en basit bi anfi bile onları tam randıman çalıştırır roadstar rda-6040 (140 lira) veya veya en azından sonrasını düşünürseniz biraz kaliteli anfi olsun derseniz mtx in yeni çıkan terminator serisi 4 kanal anfisini alabilirsiniz (180 lira)
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler cevabınız için. OHM değerlerine dikkat etmem gerekmiyormu? sonrasında amfi ısınması gibi sorunlar çıkıyormuş galiba.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Ohm değerlerine anfiyi alırken dikkat etmeniz gerekmiyor sizin anfinin ne olduğu önemli değil sadece stereo olacak .. Ohm olayı hoparlörleriniz anfiye bağlanırken bağlayan kişinin dikkat edeceği husus.Ama zaten 2 takım yani 4 hoparlör bağlanacaksa 4 kanal stereo bir anfi aldığınız her hoparlör bi, kanala bağlanacağı için zaten hepsi 4 ohm sürülmüş olcak ve bi sorun olmaz..Hatta 2 hoparlör paralel tek bir çıkışa bile bağlandaa 2 ohm sürülecek tek kanal ve zaten şu anki stereo anfiler tek kanal da 2 ohm da destekliyor gene bi sorun olmaz
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Roadstar 6040 ben de tavsiye ederim tam fp urunu muadili olarak jameson ve edison 6004 seriler olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
hepsiburada dan Roadstar RDA-8040 4x500W Amplifikatör amfi aldım. daha fiyatlıydı indirime girmişti. eğer 6040 daha iyiyse değiştireyim çok geç olmadan.
Düzenleyen LeckenJugend - 09 Ağustos 2014 Saat 22:51 |
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fena durmuyor galiba üst modeli.
|
|
![]() |
|
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Merhaba Arkadaşım Goldmaster RM-2880 Almışsın hayırlı olsun; ama marka seçimi çok yanlış olmuş benim düşüncem.aynı fiyatlara tanınmış kendini ispat etmiş markalar vardı.
(Sakın beni yanlış anlamayın marka yanlış olmuş derken aynı fiyat aralığında alacağınız diger ürünler kulak zevkinize daha iyi gelecektir.ve yarınlarada kullnabileceğiniz istediğinizde elinizden çıkartabileceğiniz ürün seçmeye dikkat edin bence.Kusur işlediysem affola..) Aracınıza bas koymayı düşünüyorsanız 5 kanal anfi tavsiye ederim. marka model tavsiyeside yapabilirim. Düzenleyen pejo34 - 10 Ağustos 2014 Saat 00:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
yok bas koymayı düşünmüyorum. goldmasterin basının yeteceğini umuyorum :D internetten çok baktım ama 150 liraya crosoverlı component set göremedim. o yüzden goldmaster aldım.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |