![]() |
|
hararet için ne yapabilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gpa98106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2014 Saat 10:26 |
Arkadaşlar merhaba. Aracım 106 quicksilver. Malum havalar sıcak ve araçların harareti artıyor. Aracımdada hararet göstergesi olmadığı için problem yaşıyorum. Son bakıma gittiğimde aracımın fanının 100-101 derecede açtığını gördüm . Bunun için ne yapabilirim sizce fan müşürünümü değiştirmeliyim yoksa fanı manuel düğme ile açılan sistemmi yapmalıyım
NOT:Bazı arkadaşlar tofaş müşürü takıyorlar o ne derece etkili cevap yazan yazmayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla peugeotlar fanı 100 dereceden sonra açıyor.
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 da açıyor hocam 100 biraz fazla. 4 dereceden ne olur deme 4 derecede su kaynıyor :) |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısın anlatmak istediğimi yanlış anlattım diğer araçlara göre geç açıyor demek istemiştim yanlış bilgilendirme olmasın. [ QUOTE=madblueblacksea]
96 da açıyor hocam 100 biraz fazla. 4 dereceden ne olur deme 4 derecede su kaynıyor :)[/QUOTE] |
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
ank06sf940 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ank06sf940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da orjianal müşür 98 c fakat ben tofaşın kışlık müşürünü taktım 92 derecede fan açıyor termostatda orijinal 89 da açtığı için gösterge sabit 92 c de kalıyor .
orijinal müşürle gösterge 95 98 c arasında kalıyordu ama termostat sökük gezersen yazın 70 80 arası trafiğe girmezsen sabit kalır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |