![]() |
|
Bu arabaya bu fiyat çokmu görüşleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2014 Saat 14:03 |
İlan No: 174235557
Tutulan model hangisidir |
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok değil Hocam. Araba tek kelimeyle muhteşem duruyor. Bence pazarlığını yap. ne kırarsan kardır. Kaçırma derim.
|
|
206 1.4 16 v 90 bg.
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
Bir de Osram Night Breaker + takılırsa tadından yenmez;)
|
|
206 1.4 16 v 90 bg.
|
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Kaç valf
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu güzelmiş de bunda bile arka cam manuel arkadaş sevmiyorum bu işleri :)
Ama araç temiz duruyor inşallah motoru da iyidir.
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
araba iyi fiyat çok çok iyi galericide bu fiyat şaşırtıcı beklemen hata
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla araç çok sempatik bence fiyatı çok değil pazarlıkla alınabilcek bir araç gerekli kontrolleri yaptıktan sonra piyasası az çok bu aralar zaten ama ben bu 207lerin ön tampondan hoşlanmıyorum bunun ust kasasının ön tamponları daha güzel nerderyse RCZ yi andırcak biçimde birde önü öyle olsaydı mukkemmel olurdu bu araç.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Arkadaşlar bağcılara yakın olan varsa kendine araç alırmış gibi bakabilirmi
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
istoçta aracları cok guzel maskeliyorlar dikkat edin derim iyice bi motora altına bakın cunku bende bi arac için gitmiştim sitedeki fotograflarla sanki arac 2012 model ama yanına gidince yıkık bi 99 model aracla karsılastım siz yinede temkinli olun mumkunse bi ekspertize sokun
![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Mesaj alınmıştır
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
Yeni nesil motorların tamamı 16 valf bildiğim kadarıyla.
|
|
206 1.4 16 v 90 bg.
|
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Düşünürseniz 171871794 ilan numaralı aracım
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
MAŞALLAH KARDEŞ BU ARABA KENDİNİ SATTIRIR YANLIZ... 106 SATMAM AMA OLAKİ SATARSAMDA ALACAĞIM ARABA 207 OLUCAK...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Teşekkür ederim aslında çok memnunum fakat daha hızlı birşeyler istiyorum.Ya leon fr 1.4 tsi yada golf 6 almak için satma düşüncem.
|
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
kardeşim bu fiyatta böyle temizlik bi anormallik sezinliyorum eğerki almaya niyetlenirsen çok iyi baktırmanı tavsiye ederim kesin bir problem var derim sahibinden olsa anlarım ama galeriden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Araçtan vazgeçtim başka araçlara inşallah
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |