|
Peugeot servis hatasından şanzıman dağıtık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2014 Saat 22:33 |
Selamlar,
2007 model Peugout Partner aracımın bayramdan 2 gün önce Mersin Peugeot servisinde marş motoru değiştirildi ve değişimden 3 saat sonrada çocuklarla bayram tatili için akşam saat 10 da İzmire doğru yola çıktık, Afyon 150 km lehvasını gördükten 30-40 dakika sonra arbadan garip sesler gelmeye başladı, sanki mucurlu bir yolda giderken mucurlar arabaya çarpar gibi, sesler gidikce arttı ve gece saat 3 de araba yolda kaldı, Peugeot merkezi aradım , onlar Afyon Peugeot yol yardımı ile görüşmemi sağladılar, durumu izah ettim , gelselerde bir yardımları dokunamayacaklarını bu nedenle bir çekiçi yardımıyla servise getirmemi söylediler, Akşehirden bir çekici geldi, arabayı Afyon servise getirdik ve servisin açılmasını bekledik, ilk incelemelerinde şanzıman problemi olduğunu, ve şanzımanı indirdikten sonra kesin bir sonuca ulaşabileceklerini söylediler, şanzımanı indirdikten sonra usta beni içeri çağırdı, şanzımanı gösterdi, şanzımanın bir tarafı delinmişti, içindeki parçalarda herhangi bir sorun yoktu, bunun nedenini sorduğumda, genelikle bir tamirattan sonra parça unutulması yada bir demir parçasının şanzıman girmesi olduğu söylenince , Mersinde yapılan işlemi söyledim ve hemen takılan şarj motoru kontol edildi, şarj motorunun bir bağlantı yüzüğünün yerinde olmadığı tespit edildi, nasıl olmuşsa yüzük şanzımana girmiş ve şanzımanı dağıtmış, durumu Mersin'e ilettim, Mersin Afyon'dan çıkan şanzımanın fotoğraflarını istemiş, aynı zamanda Peugeot merkeze de şikayetimi iletim , araya Bayram girdi henüz dönüş olmadı bekliyorum |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun hocam. Üstüne gidin lütfen Pejo istanbulla görüşün sürekli ve şikayetinizi belirtin. Derhal bir çözüm talebinde bulunun. Pejo alışıktır ama bu denli durumların haklı ispatlarında markalar ciddi bir saygınlık kaybediyorlar. Ben aynısını yaptım ve biraz servis hizaya girdi. Benim ki bu dneli ciddi biş değildi ama servisin tutumu çok yanlıştı.
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bayram üstü yollar çok kalabalıktı, ciddi bir kazada geçirebilirdik, Pozantının inişlerinde olsaydı bu durum ne yapardım bilmiyorum , gecenin saat 3 de çoluk çocuk , bilmediğimiz bir yerde yolda kalmak çok kötü bir durum, yasal olarak ne yapılabilir, eğer yan çizellerse tüketici
mahkemesine başvurulabilirmi, Afyon servisinin yazdığı raporun bir kopyasını aldım, marş motoru bağlantı yüzüğünün yerinde olmadığı yazıyor, çıkan şanzımanıda elde tutmalarını ve vereceğim adrese göndermelerini istedim, |
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok geçmiş olsun.. Nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamıyorum. Sanki servis değil de sokak arası tamircisi.. Bence sonuna kadar gidilmeli ve hatta yetkili servisin ruhsat iptaline kadar gidilmeli. Bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
serkans
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tük mah. başvurabilirsin kazanırsında elindeki servis raporu ile çıkan parçayı mutlaka göndersinler bi av danışabilirsinde muhtemelen çeşitli davalar açabilirsin
|
|
93-106-307-207
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer yan çizerlerse mahkemeye başvurun, o gün kaldığınız otele kadar parasını vermeye mahkum olurlar.
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vaziyet gerçekten kötü hatta yolda olması daha can sıkıcı.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Ama benim anlamadığım o yüzük nasıl şanzımana kaçmış.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
baybaba
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bugün servisten aradılar, ustalar toplanıp durum değerlendirmesi yapmış, marş motoru yüzüğünden
olma ihtimalide varmış , olmama ihtimalide varmış , yüzük şanzımandan çıksaymış tam emin olacaklarmış, o basınç ile şanzımanı parçalayan ve delik açan yüzük şanzımanda nasıl kalacak, yüzük fırlamış gitmiştir, çok istiyorlarsa Akşehir'in 20 km dışında arasınlar, yüzük niye yerinde değil ona bir açıklamaları yok tabi, bundan sonraki servis bakımlarını ücretsiz yapmayı teklif ettiler, kabul etmedim, masraflarımı ödemelerini istedim, değerlendireceklerini söyleyip kapattılar, |
|
206cc57
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En azından sıfır şanzıman takıp ,tüm konaklama / çekici vs masraflarınızı ödemeleri gerekir .Geçmiş olsun .
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |