|
Fırsat Ürünü (Değilmiş) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2014 Saat 17:31 |
|
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/otes-arac-ici-kamera-hd-dvr-kayit-led-isikli-122065344
Az önce Gittigidiyordan sms ile geldi bugünün fırsat ürünüymüş 30 tl iyi gibi ama alınır mı alalım mı yada ihtiyacı olan varmıdır diye buraya koyuyorum :)
Düzenleyen tolga.onal - 26 Temmuz 2014 Saat 01:16 |
||
|
||
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Ben aldım 1 adet umarım işe yarar bişeydir
|
||
|
||
ERDİNÇ
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel ama kontaga bağlı ve 1 dk sonra kapanıyor yazıyo harekete duyarlı çalışanlarıda var bunların sürekli kayıt yapan onlar daha iyi gibi sanki mesela şok markete gelen 59 tl ye hareket sensörlü
Düzenleyen ERDİNÇ - 24 Temmuz 2014 Saat 03:25 |
||
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
||
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yanlız hafıza kartı çıkmıyomuş içinden kendi hafızası yoksa fiyatı 30 tl den fazlaya gelir
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Elimde 16 gb lık kullanmadığım bi hafıza kartı vardı onu kullanıcam tek sorun elektriği çakmaktan alması ve arabayı kapatınca onunda kapanması gibi görünüyor onuda zamanla hallederim başka biyerden kablo çekerim ben ona :)
|
||
|
||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birde Bu Var :) http://www.indirimplus.com/220072--gece-goruslu-hd-arac-kamerasi , Özellik Olarak Bilmiyorum Tabi Belki Sizin Aldığınız Daha İyidir :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Aynı ürün :) 9.90 a nasıl satıyolar bunu kamerası var ekranı var maliyeti ne kadar acaba :) Ben uygun diye aldım ihtiyacım yoktu ama bigün lazım olur belki kaza olur kavga olur belki ufo falan görürüm yolda onu televizyon kanallarına satarım
|
||
|
||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla bende şaşırdım 9.90 ı Görünce konuyu fırsat ürünü diye görünce bi bakayım normali kaç diye dedim bunu görünce şok oldum :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu 9,90 lığı almaya çalıştınızmı? bence bu şukadar alışveriş yaparsanız falan der, yalandır yani :) almaya çalıştımda üyelik istedi
|
||
307 afyon
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
|
|
görüntü kaliteleri 5 para etmez 2defa geri yolladdım en son navigold hd mini camera aldım o bile çok net değil alıcaksanız mini olması ana dikkat edin bunlar çok hantal duruyor görüşü etkiliyor..
|
||
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
||
Zagorka
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok almaya çalışmadım sadece konuyu görünce yaptığım araştırma üzerine gözüme çarptı ..
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Ben biraz aceleci davrandım ve aldım bunu eğer dediğiniz gibiyse daha gelmeden pişman oldum aldığıma
|
||
|
||
muku
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Baktım o dediğinize fakat iptal edilmiyor satıcıyla iletişim kurmak gerekiyormuş satıcı tarafından iptal ediliyormuş Müşteri hizmetlerinin verdiği cevabı kopyalıyorum ;
e: ürün iptal etmeÖdemesini yaparak satın almış olduğunuz bir üründen vazgeçtiğinizde işlemi tek taraflı olarak iptal etme şansınız bulunmamaktadır. Bu şekilde bir talebiniz olduğunda öncelikle satıcıyla irtibata geçmelisiniz. Satıcı iptal talebinizi kabul ettiğinde kendisinden bu konuda GG'a ulaşmasını ve iptal işlemine onay verdiğini Destek Hattı'a belirtmesini talep edin. Ödemesini yaparak satın almış olduğunuz bir ürün, yalnızca satıcının tarafımıza vereceği onay ile iptal edilebilir. Ama satıcı mesajlara cevap vermedi..
Düzenleyen tolga.onal - 24 Temmuz 2014 Saat 18:34 |
||
|
||
muku
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
|
Pekte fırsat ürünü sayılmazmış.. Ürün bugün geldi akşam taktım arabaya bir kaç tur attım sonra eve gelip kayıtları izledim arabaların plakaları bile okunmayacak düzeydeydi ve çok yakından kaydediyodu izlerken ben burdan nasıl dönmüşüm böyle kaldırıma çıkmışım resmen dediğim bile oldu :) Sonra merceğini kurcalayayım uzaklaştırmak için ne yapabilrim diye düşünürken parçalar dökülmeye başladı bende sinirlenip fırlatınca 4 parça haline bölündü sonrası çöp :) Ama kafam rahat eğer kullanmaya devam etseydim daha çok takardım kafama :)
|
||
|
||
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
|
Android telefonunuz var ise marketten aşağıdaki uygulamayı indirin. En kral kamera kayıt cihazı sizin olsun :)
Not. Ücretsiz versiyonu da var. Düzenleyen rifatseker - 26 Temmuz 2014 Saat 12:36 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
Arkadaşlar bu cayma hakkı muhabbetinden bende mağdurum. Bi ürün almıştım aynı bu siteden birinde. Ürün hoşuma gitmedi hatalı idi. Satıcıya mesaj attım, sdalga geçer gibi siz ürünü biraz kullanın o düzelir zamanla dedi. Sanki cocuk kandırıyor. Hayır dedim cayma hakkımı kullanmak istiyorum ve ürünü size geri iade ediyorum dedim. Ürün ücretsiz kargo ile gelmişti. Satıcı kargo parasını öde geri gönderirken zarara sokma beni dedi ve aynen 3,75 gibi komik bi rakamla kargoyu ödeyip geri gönderdim. Ama adam adam olmadığı için ürün iadesine onay vermedi ve kargo eline ulaştığı gibi teslim almadan geri vites yapıp tekrar bana geri iade etmiş. Oldumu 2 katı kargo parası..Sonra site müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Doğru beyfendi haklısınız cayma hakkını kullanmışsınız biz gerekeni yapıcaz felan derken kerameti 24 tl lik bir ürünü kargo ücretleri bana kaçmasıyla birlikte 30-35 tl yi buldu ve hatalı ürün banada kaldı. Tabi o sinirle ürünü teslim almadım, kargocuya da ürünü geri gönderin ben bunu kabul etmiyorum dedim, Siteye de satıcıyada bir güzel mesajla yağladım, ardından da karalama kampanyası babında beni mağdur ettiler siz mağdur olmayın hesabına ne siteden nede bu satıcıdan alış-veriş yapmayın diyerekten halkı bilgilendirdim. Tabi olan benim kazıklanmamla kaldı..
Sonuç olarak emin olmadığınız ürünü almayın arkadaşlar. Bunların hepsi para tuzağı..Haram zıkkım olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden. |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |