![]() |
|
307sw tavan döşeme temizliği/değişikliği??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 11:29 |
herkese merhaba. arkadaşlar bildiğiniz gibi lpg li aracımı satıp dizel 307 sw satın aldım.
araca detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum fakat tavanın sarkmasından korkuyorum. oto kuaförler de garanti vermediler, sarkma yapabilir dediler nihayetinde 8 yıllık araç. döşemenin sarkması durumunda, muğla ve çevresinde (Denizli, Aydın, İzmir) 307 swnin açılır elektrikli tavan perdesi dahil tüm tavan döşemelerini değiştirebilecek bir uzman döşemeci tavsiyesi verebilir misiniz? tüm tavanı ve perde aksamını sökmek zorunda kalması muhtemel. daha önce yaptıran varsa bilirler, tahmini kaç tl tutar? |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavan temizliği biraz sıkıntılı bir iş işinin ehli biri olursa ama sarkma olacağını sanmıyorum. Tavan döşemesiyle uğraşan bulmaz zordur
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Malesef bildiğim İstanbul'da
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Kesin sarkar,benim 206ya 250-300 TL dediler komple tavan döşemesine
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
zaten bazı yerlerde minik hava kabarcıkları baş göstermiş. köpükle tavana nazik davransa bile ben şüphe ediyorum. temizlik yerine direkt değiştireyim mi diye düşündüm. en yakın denizliden bulmaya çalışacağım artık...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |