![]() |
|
hollandadan geliyorum lutfen yardim yolfa kaldim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
giaver ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: hollanda Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2014 Saat 00:44 |
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar.Forum arkadasligi iste boyle bir sey gormesek tanimasakta birbirimizi yardim icin sartlar uygunsa hemen kosmak demektir.Sagolun hepiniz.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buyuk gecmis olsun. ben de gebzedeyim. mesaji erken gormus olsaydim ben de yardimci olmak isterdim. tekrar gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
geçmiş olsun....inşallah ilk ve son sorunun olur
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Büyük geçmiş olsun bunda da bir hayır vardır bence. Mesajını geç gördüm o taraftaydım çok anlamam ama yardımcı olmak için gelebilirdim. Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin. İyi tatiller
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Çok geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Geçmiş olsun ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
giaver ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: hollanda Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Kusura bakmayin arkadaslar tum geceyi ben ve yegenim tir parkinda gecirdim.Hanimi ve cocuklari kaynbirader alip izmite goturdu.Sabah 10.30 da cekici ile izmit haldizlar yetkili servisine cektik egr valfi degisecek cunki eksoz gazini geri motora ufluyor arac ve boguluyormus.Sali gunune kadar arac serviste kalacak kotu bir tatil baslangici oldu bu sene benim icin.Insallahtatilimin diger gunleri sorunsuz gecer.Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.Insan vatanida olsa bir an boslukta hissediyor kendini ne yapacagini bilemiyor boyle bir durumda.
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Durum ne oldu merak ettım. Geçmiş olsun
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
karaduman atıyorsa hava alamıyodur motor bence hava filtresini kontrol edin bi ? araç dizelmi benzinlimi ?
Düzenleyen Turgay_66 - 19 Temmuz 2014 Saat 02:01 |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Selam lutfen yardim edin istanbul cayirova tir parkinda kaldim coluk cocuk hanim motor calisiyor rolantide ama arac oksuruyor gaz verince ve hic cekmiyor eksozdan kara duman atiyor bir sure suyu yagi jerseyi yerinde hararet yapmadi hic lutfen bana yardim ulastirin istanbul cayirova tir parkindayim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |