![]() |
|
spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 20:31 |
arkadaşlar bugün 307 nin jantlarını lastiklerini değşirdim orjinalleri 195 65 15 idi ben 205 55 16 taktım şimdi spor yay takacam 3,5 cm le 5 cm yayların dez avantajları nelerdir konfordan çok ödün verirmiyim halihazırda spor yay kullanan arkadaşların fikirlerini bekliyorum bide linkteki yay nasıl japon malıymış
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkalar neyse de önler jeep gibi olmuş bana yay tak die bagariyor =)
5 cm bile az gelebilir 3.5 hiç bulasmayin bence yaydan sora güzel olacaktır hayırlı olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
arabanın bağajında eski jant lastikler vardı ondan arka öyle duruyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
Code1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
jantlar on numara olmuş hocam
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
eyvallah kardeş
|
|
|
|
![]() |
|
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Hayirli olsun gule gule kullanin insallah guzelmis jantlariniz markasi modeli ve fiyatlari ne kadara mal oldu acaba ;)
|
|
16 U 1987
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |