![]() |
|
klima yakıta tüketimi ne kadar etkiliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen sıcakta cook iyi
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isterse 1 lt fazla yaksin o sicakda icerisini buz gibi yapiyo o yeter bana inesim gelmiyo arabadan :))
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
%10 yüksek bir rakam dizelde. bizde corsa d var 1.3 cdti. normalde rölantide araç 0.3 lt/h diyor ancak klima devreye girice 0.7 lt/h diyor. yani 0.4 lt / h arttırır. uzun yolda camların açıksa klimadan çok yakarsın...
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
307 1.6 hdi aracım normalde 6 litre yakıyor klima ile 6.7 litre mazot yakıyorum
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
adana gibi bi yerde %10 luk kısmı düşüne bilirmisin bilmiyorum :))) bende şehirler arası yola cıkacam uzun yolda da ne yapar onuda denemesini yapacam
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Hemen hemen % 10 fark eder diyebiliriz.
Yani % 10 daha az km demek...
|
|
![]() |
|
telepati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
takipteyim :) şehirler arası yola çıktığımda deneyeceğim bakalım bende
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Bu mevsimde sürekli klima açık ama LPG'li araçta 1tl/100km bile fark etmedi.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bemde onu test edecem kaç km gidecek diye genelde klima kullanıyorum
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
2011 206 + 1.4 hdi aracım var full şehir içi 1 depoya 800 km gidiyor klima en az 400 km sinde açık klimayi acmazsam 850 900 km arası gidiyor yani 1 depo aldığınız yakıtı full şehir içi klima açık kullanırsanız 70 100 km arası az yol gidersiniz..
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
307 1.6 110 hp de 0.7 litre artti yol bilgisayarindan tespit ettim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arac kullanimi ve aracin bakim durumuna bagli olarak 0,2lt ila 2lt arasi tuketim oynatiyor du ben de.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Aracım 206 1.4 hdi klima kullanmak ve kullanmama arasında nekadarlık bir yakıt tüketimi farkı var.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |