![]() |
|
boğaz kelebeğini temizleyince ne olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2014 Saat 22:30 |
arkadaşlar benim arabam peugeot 307 1.4 hdi. Boğaz kelebeği tıkanınca ne oluyor ? temizleyince ne oluyor ? konuya hakim biri varsa lütfen mesaj yazabilirmi ?
![]() |
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz kelebeği temizlenmesi aracı rahatlatır. Titreme , rolanti dengesizliği vb ortadan kalkar. Ancak boğaz kelebeği sonrası cihazla yazılım güncellemesi yapılıp senkronize edilmesi gerekir. Bu yüzden bu işi yetkili serviste yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bugün boğaz kelebeğini sökmeden kuru bez yardımıyla içini temizledim bayağı bi kurum çıktı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çekiş artar araç rahat çalışmaya başlar temızletılmesı gereken parçalardandır bu konuda tereddüt etmeyın derim etkısını hıssedıceksınız.
Düzenleyen samet206 - 12 Temmuz 2014 Saat 02:17 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bursada bu isi yapicak birisi ?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle tavsiye ederim araba nefes alıyor resmen.Gaz pedalı elektronik değilse kalibrasyon yapılmıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar benim aracım peugeot 307 1.4 hdi euro dizel. bazı arkadaşlar diyorki dizellerde boğaz kelebeği bulunmaz. Boğaz kelebeğinin arabamdaki yerini bilmiyorum. Boğaz kelebeğinin resmini paylaşabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Gecen bende sordum ustaya suna bi subap ayari yapalim bide bogaz kelebrgini temizleyelim dedi seninkinde subab ayari otomatik bogaz kelebegide yok o benzinli arabalarda olur dedi sasirdim yokmu net bi bilgi arac dizel arkadaslar
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |