|
2008 de böyle olurmu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 14:31 |
Selamun aleykum yeni aldığım 2008 çok güzel sürüş keyifli bir dezevantacı geri gitme yokuş yukarı çıkmalarda vitesmi geçemiyor bir yavaşlama söz konusu servise gitmeden burada konu açayım danışayım istedim kullananlar varsa cevaplarsa sevinirim kafama takılıyor sıfır araba böyle bayılırmı ww cevap yazanlardan ALLAH razı ols
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan,fotolarınıda bekliyoruz :)
Eğer yokus kalkış desteği varsa durduğun anda bir miktar geç hareket eder.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hayırlı olsun, yokuş olayını biraz daha anlatabilir misiniz?
Ya da garantisi var ne de olsa servise gidin sorun daha iyi olur.
|
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
|
|
|
|
acemi pecocu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Hill holder var ama ondan kaynaklanan bir sorunmu acaba motor daha açılmadı ondanda olabilirmi diyorum
|
|
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kullandığınız araç yarı otomatik robotize şanzıman, tam otomatik gibi değil malesef, yokuşlarda biraz devirli kullanın, tam durduğunuzda zaten yokuş kalkış devreye girer. Zamanla alışırsınız tam otomatikten geçince insan biraz bocalıyor.
Edit: Açıklama yapma gereği hissettim :) Aracınızın şanzımanında debriyaj var ve bu debriyaja basıp vites değiştiren bir robot var, siz gaza bastıkça robot debriyaja basıyor vitesi yükseltiyor ve debriyajı bırakıyor, yokuş çıkarken bu işlemi yaparken devir düşükse araçta yığılma olur hatta çok düşükse 1-2 geçişlerinde nerdeyse durma noktasına gelebilir, bu bir sorun değil bu şanzımanların çalışması böyle onun için özellikle yokuş çıkışlarında gaza biraz fazla basarak yüksek devirde vites geçişi sağlayıp yığılmayı minimuma düşürebilirsiniz. Tam otomatikte debriyaj olayı olmadığı için direk vites geçişi sağlanıyor ve yığılma olmuyor. Düzenleyen Serkan - 11 Temmuz 2014 Saat 01:31 |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serkan abi yedin bitirdin bizi, ağlıyorum gururla ağlıyorum allahım :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
acemi pecocu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Sağolunuz yöneticim tşkler Aziz temsilcim ağlamak iyidir daima ağlamada
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |