![]() |
|
plakayi sokmenin cezasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 16:10 |
arkadaslar ceza yememek icin plakayi sokecegim bunun cezasi nedir. banada ceza yazacaklarsa yuh
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlamadım
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
plakanız yanınızda bulunsun.eğer plaka var olup takmassan direk tafikten men.şunları buldum
birazda trafik polisinin vicdanına kalmış Tescil edilen araçları trafik belgesi ve tescil plakası almadan karayoluna çıkarmak, Sürücülere 727,00 TL. Peşin 545,25 TL. 10 Belgeler geçersiz ise süresiz, eksik ise geçici Eksiklikleri giderilinceye kadar Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak, Uymayanlara 80,00 TL. Peşin 60,00 TL |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Her türlü ceza var. En iyisi plakaya hiç dokunmamak :)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
ben bazen site içinde park ederken plakayı düşürüyorum ve geri takmaya üşeniyorum bir kaç gün ön plaka olmadan (bagajda) dolaşıyorum şimdilk bir sorun olmadı ama tabiki dediğiniz gibi yasal olmayan bir durum bu..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
yusomu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Ön plakasız olarak istanbulda 5 ay gezdim 1 polisde çevirip neden plakan yok demedi mühürsüz kalın yazı app plaka taktım yıne gezdım ve muayeneye gırdım yıne sorun cıkmadı |
|
508 1.6 ACCESS VTI Auto6R
|
|
![]() |
|
tezmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ben ön plakasız 8 ay gezdim ama sonra 80 tl ceza yedim. Benim anlamadığım ferrari lamborgini fabrika çıkışı ön plakasız yani plaka takma yeri bile yok onlara ne oluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |