![]() |
|
sayfa 1 deki ilan alınırmı arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
2. araç olacağı için tek kapılara takılıyorum hep bu 206 da birden dikkatimi çekti iyikide size sordum yoksa alıyordum vallahi ama rc yi bekleyebilirim yada gt de olabilir biraz hız da girsin işin içine almışken bekleyecekken en iyisi olsun
|
||||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
||||
![]() |
||||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|||
Devir 1.4 hdi devri =) aynen katılıyorum 207 urban move hatta allure bile alabilirsin rc alacağın paralara hemde sıfır ayarında araçlar
|
||||
![]() |
||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
|||
hemen inceliyorum çok teşekkürler almamdaki tek sebep ford c maxa sistem için dokunmak istemiyorum 2. araba alıp hem zevki binim hemde müzik sistemimi yükleyeyim birazda dışıyla oynayayım güzel olur urban beyaz olanlar :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
orasını artık ben bilememde bence 207 1.4 hdi urban move'u bi düşün derim
|
||||
![]() |
||||
|||
petrol muhasebecisiyim yakıt sorun değil kaç motor olursa olsun ne kadar yakarsa yaksın bekleyeyim en iyisi değil mi
|
||||
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
rc lemans almakta bişi yok sonra onun yakıtıyla ugrasmak sorun :) bence beklemen gerekiyor diye düşünüyorum ve 207 urban move dizellere bak en son çıkan en dolusu km takıntında kalmaz kolay kolay sorunda cıkarmaz azda yakar uzun yıllar binersin
|
||||
![]() |
||||
|||
bende biraz km takıntısı var 90 bin km üzeri bmw olsa almam o derece beyin eror moduna geçiyor boya olarak ta sağ solda olmak kaydı ile 2 parçayı kabul ederim aslında 2 ay sabredebilsem rc lemans alabilirim rahatlıkla
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
araba işi sabır işi iyice araştırmak ve şanslı olmak gerekiyor. ben eski 2006 206 dizeli 120 binde 15.100 e satmıştım tıkır tıkırda çalışıyordu bunları görünce ucuz vermişiz gibi gözüküyor ama ederi o.
|
||||
![]() |
||||
|||
banada öyle geliyor ama işte piyasa berbat durumda herkes kafasına göre fiyat çekiyor ve hepsi haşat
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
bence 206 pırlanta olsa o paralar etmez 206+ dizel desen mantıklıda 206'ya değil.
|
||||
![]() |
||||
|||
Düzenleyen Mdeniz - 14 Ağustos 2014 Saat 09:49 |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |