![]() |
|
Yağ Seçimi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 16:14 |
Selamlar, aracımın bakımlarını yaptırıcam fakat yağ konusunda kararsızım geçen bakımda Castrol Magnatec 10/40 koydurmuştum fakat motor sesi arttı gibi kafama takılan 5/40 ile 10/40 arasındaki fark nedir ? Birde hangi markayı tercih etmem gerekiyor ?
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aradakı farkı net olarak bılmıyorum o yuzden bu konuya gırmıcem daha ıyı bılen arkadaşlar yazar ama genelde 206 larda 10W40 Kullanırlar zaten çoğu yer çoğu kişi.motor sesı buna bağlı artcağını sanmam o yuzden.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam o rakamlar basitçe yağın çalışma sıcaklık aralığını gösterir, İstanbul şartlarında 5/40 veya 10/40 kullabilirsiniz, benim tavsiyem castrol edge 5/40
|
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Total'in 5/40 koydirim diyorum ne dersin ? Bu arada araç benzinli Düzenleyen BurakCnR - 27 Haziran 2014 Saat 19:47 |
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence hiç gerek yok 5/40 a yine totalin 10 40 yagı var uygundur derim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Olur Hocam Totalde iyi yağdır, benzin dizel farketmez partikül filtresi olmayan dizellerde de kullanılabilir.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
10w 40 kullanıyordum, en son yağ değişiminde usta 5w 30 koyalım daha iyi olur dedi. Shell Helix 5w 30 kullanıyorum şu an. Bir sıkıntı yok
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |