![]() |
|
Gaz pedalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bekir-27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 20:31 |
Slm arkadaşlar benim araba pejo 207 arabada şu sıralar engebeli ve bozuk yollarda gaz pedalımda titreme var nedeni ne olabilir... Boğaz kelebeğini yeni temîzlettim
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasi bi titreme usta dusuk devirde mi sadece
|
|
![]() |
|
Bekir-27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Pedala yarım bastığımda daha çok hissediliyor ayağımın altında hafif gıdıklama oynama hissediyorum özellikle bozuk yollarda..
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam gaz pedalının bağlantı yerlerine baktır normal şartlarda olmaz, fakat ön takımda, motorda titreme olduğunda, bozuk yollarda dediğiniz gibi hissedilir derecede titreme olur ayağınızın altında gidip geliyormuş gibi his verir.. bağlantı yerlerine baktır muhtemelen sıkıntı ordandır. bi ihtimal telini kontrol ettir ordanda olabilir.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Hocam sadece engebeli yollarda yaptığından bende ön takımlardan şüpheleniyorum böyle bir durum daha önce başına gelen var mı acaba
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
benim başıma geldiği için yazdım ben :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam rot balansa mı girmeliyim ilk önce ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |