![]() |
|
02/07/2014 BURSA ORGANİZASYON FOTOĞRAFLARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 23:24 |
Arkadaşlar, buluşmamız gerçekleşti ve çok güzel bi muhabbet, tanışma ortamı oldu. Fotoğrafları paylaşıyorum. İnşaallah bir dahakine daha kalabalık olmamız dileğiyle :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen eksper_emre16 - 03 Temmuz 2014 Saat 00:41 |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emre zaten 6. aydayız 03:07:2014 yap bence
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benimde kafam karisti zaten 6da dedilmiyiz dedim :))))
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ramazan abi tarihi değiştirttiğine göre gidiyon heralde :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bana belli mi olur recep bir bakmışın hooop ordayım
![]() |
|
|
![]() |
|
![]()
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
tarih düzenlendi :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ne yani madalyamı takalım ala ala işinne moderatör :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çok çok özür dilerim, akşamları da mesai yaptığım için kafam bulandı artık hakkınızı helal edin :) Burak sağolasın dostum düzenleme için..
Evet arkadaşlar talepleri ve takdirleri sizlere bırakıyorum, katılımlarınızı bekliyorum inşaallah :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
16v8554 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Tamam madem bende geliyorum. Benide listeye ekleyin. Görüşmek üzere. :)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Sunu 2 si yapin bende geliyim :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Farketmez 2 si olsun, yeter ki ortak bir noktada anlaşalım :)
Evet güncel, katılım başka yok mu arkadaşlar? |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bende varım yanlız senin işi organize etmen lazım emre birkaçgün önceden tarih ve mekan netleşirse iyi olur telefonumuda özelden yazıyorum sana.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Emre hanginiz bende yazim telimi :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Tamam Cem Abi, özelden aldım numaranı :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
O halde bilgileri ve mekanı söylüyorum arkadaşlar. Katılacak
arkadaşlarım için mekan bilgilerini ve resimlerini paylaşıyorum ve
bekliyorum :)
TARİH : 02/07/2014 YER : BURSA DAĞ YOLU ÜZERİ KILIÇASLAN ÇAY BAHÇESİ SAAT : İFTARDAN SONRA ( Yemekler yendikten sonra hemen yola çıkalım :) ) ![]() ![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Manzara güzelmiş Emre.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |