![]() |
|
Bim 27 Haziran Oto Ürünleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 21:44 |
|
![]() Düzenleyen Serkan - 25 Haziran 2014 Saat 21:47 |
||
![]() |
||
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bilgi icin saolun
|
||
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan olma!!!!
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Eyvallah Serkan abi, 4 lü bakım seti fiyatı iyimiş hakikaten. Ama bu sadece İStanbuldamı geçerli acaba?
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim de şampuanım bitmişti, iyi oldu yoksa banyodaki şampuanlara göz dikmiştim
![]() |
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Pasta cila işe yararmi acaba
![]() |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ayakkabı parlatmaya yarar
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bütün Türkiye'de geçerli Emre.
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Elle yapilan pastalardan oneriniz varmi kullandiginiz.
Pasta ve cila ayri olanlardanda olabilir |
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
Guzel urunler ben arabayi yikarken biraz camasir deterjani cok az pril ve biraz da cam sil ekleyip iyice kopurtuyom. Bu karisim arabayi bayagi bir guzel temizliyor. Mesai arkadasim arabasini yikamaciya verdi o da yikadiktan sonra gaz yagi ile yikiyormus parlasin diye ve yikadiktan sonra boyada dalgalanmalar olusturdu :(
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
"BİM" Ailenizin Marketi.... :)
Trafiktemisiniz? Sinirlimisiniz? Kavgamı ettiniz? Neyapıyoruz hemen "BİM" (Birleşmiş İslam Marketleri)'ne gidiyoruz Bir LE Havle Alıp Le Havle diyonuz rahatlıyonuz... "BİM" ailenizin marketi...
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Bunun paylaşılması reklam olmuyor mu?
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
komprasör iyimiş valla..
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
|
Kafam karışmış dün A101'e gittim trafik setini sordum, yok abi dedi geçen haftaydı o geldi bitti dedi.
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
yıkama makinesi pahalı gibi 50 TL verip koçtaştan 199 TL Black&Decker almak daha mantıklı
|
||
![]() |
||
|
Trafik setini dün alıverdim. Dursun bakalım muayene yakındır...
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
4'lü seti aldım. parfümün kokusu kadın parfümünü andırıyor. lastik temizleyiciyi kullandım. diğerlerini daha deneyemedim. ama idare eder yani.
|
||
![]() |
||
|
Ticari amaç gütmeyen paylaşımlara izin veriyoruz, forumda da bir çok usta ve servis tavsiyesi var bu yönde, ama birisi çıkıpta kendi iş yerinin veya bir yakının reklamını yaparsa müsaade etmeyiz.
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
şimdi bu açıklamdan çıkan sonuç :) küçük esnaf out büyük ticari şirket in
![]() |
||
![]() |
||
|
Nasıl böyle bir sonuç çıkardın anlamadım Erbin? Büyük küçük diye birşey yok, mahallende fırsat varsa paylaş, amaç üyelerin fırsattan faydalanmasından çıkıpta xx soundun reklamına gitmediği sürece sıkıntı yok.
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Serkan abi doğru söylüyor ancak arti olarak bim sonuçta tanınmış bir AVM forumda bilmeyen yoktur herhalde
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |