![]() |
|
Temel'den Fıkralar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Dursun:
"yahu Temel on yıldır posta memurusun...on yıldır Allah'ın her günü mektup damgalarsın...ne sıkıcı iş bu...bıkmadın mı daha?" temel: "neden bıkayım...her gün tarih değişiyor..." |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Sabah kahvaltısında Fadime Temel'e anlatıyordu:
"Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?" Temel: "Hayır duymadım..." Fadime hayretle: "Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii ...Aman Yarabbi..." Temel öfkelendi: "Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin?" |
|
![]() |
|
Din dersinde hoca Temele sordu:
"söyle bakalım Temel...Adem ile Havva ne zamana kadar cennette kaldılar?" Temel gayet sakin: "Sonbahar'a kadar..." Hoca şaşırır: "Ne alakası var Temel?" "Mantık bunu gerektirir hocam...Çünkü elmalar sonbaharda olgunlaşır..." |
|
![]() |
|
Dursun Temel'e sorar:
"Doktorlar ameliyatta niçin eldiven takarlar?" Temel bilgiç bir edayla: "Niye olacak...Ölen hastalarda parmak izi kalmasın diye..."
|
|
![]() |
|
Temel dut gibi sarhoştur...küçük aptesti de gelince meyhanenin tuvaletine gider...tuvalette yanındakilere sorar:
" Ula uşaklar benim elimde bir şey görüyor musunuz?" "Hayır..." "Desenize ben donuma işiyorum..." Düzenleyen STARBURAKS - 03 Aralık 2008 Saat 11:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |