![]() |
|
307 triger seti yetkili servis fiyatı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 12:52 |
||
arkadaşlar 3007 aldım 2004 model 110binde trigeri daha orjinal.hiç değişmemiş yani..özel servis 350 civarı diyor..ama ben yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum..ortalama ne kadara mal olur bana..özellikle adana antep urfa civarındaki servis fiyatları hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız
|
|||
![]() |
|||
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
özür dilerim 307 1.4 hdi xr yazacaktım
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
arkadaşlar yetkili servisten fiyat aldım..triger seti + devirdaim+işçilik 500 lira dediler..fiyat nasıl sizce? bir de triger değişirken başka değiştireceğim bir şey var mı..
|
|||
![]() |
|||
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
||
merhaba arkadaşım
307 araçlarda triger seti değişirken devirdaim pompasınıda değiştirmek çok önemli.ben geçen ay 1.6 HDI aracımın triger seti ve devirdaim pompasını değiştirdim.ve orjinal parçaları kullanıldı.yaklaşık 290 tl gibi bir rakam tuttu.sakın ha triger seti değişirken devirdaim(su pompası) değiştirmeyi ihmal etme... |
|||
2005 307 sw hdi
|
|||
![]() |
|||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
bence fiyatı çok yüksek sölemişler.
ben triger kayışı, bilyeler, yağ ve hava filtresi yağı, ve bikaç hatırlamadığım şeyi daha 300 küsüre aldım ve 100 tl işçilikle yaptırdım. aldığım parcalar da orjinal.
|
|||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
özel serviste 300 liraya cıkarabilirim.ama ben olmuşşken yetkili serviste değiştireyim diyorum.200 lira fazla vereyim kafam rahat etsin..bu arada birkaç servisi aradım onlar daha yüksek fiyat çekti..
triger seti+devir daimden başka parça değiştirmelimiyim..pejodan hiç anlamıyorum.. bilye dediğiniz zaten triger setinin içinde çıkmıyor mu..ne kadar araştırsam o kadar masraf cıkıyor ya..kafayı yiyecem |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
mehmethan sen devirdaimi değiştirdin mi kardeş
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
droprain72 kardeşim sen trigeri kaçbinde değiştin? ilk defa mı değiştirdin
|
|||
![]() |
|||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
valla bilmiyom ki ![]() bulunduğum yerde zaten servis yok servis için 130 km gitmem lazım ben arabayı alalı 2,5 ay oldu bende hiç anlamıyorum. usta arkadaşım zaten, yeni aldım ne yapalım dedim. arabaya bi baktı 1 saat falan sonra bi kağıda yazdı 8 tane parça onları aldım değiştirdik. benim araba 33 bindeydi aldığımda 2004 model şuan 37 bin oldu 2,5 ayda 4 bin km yol yaptım. . triger hiç değişmemişti. garanti olsun içim rahat etsin diye değiştirdim. devirdaim ne demek onu bile bilmiyom ![]() ama bu sitede çok şey öğrendim ve öğreniyorum. mesela korna arızam vardı, silecek arızam, yol bilgisayarı kullanma vb. çok basit arızalar kornaya henüz bakmadım ama site sayesinde silecek arızasını kendim çözdüm. bu konuda eminim daha usta arkadaşlar vardır.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
Kardeş 2004 model 30 binde nasıl oluyor ya.masallah..benzinli mi dizel mi..kaca aldın sen bu arabayi ya..bak merak ettim..sen en iyisi arabanın resmini atsana:))
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
500 Tl kdv dahil fiyatsa çok iyi fiyat vermişler, orjinal parçalarla dışarda değişim yaptırsanız en az 400 lira tutar, tanıdık iyi bir ustanız yoksa bence o fiyata serviste yaptırın.
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
hafta sonu 380 e ben yaptırdım... fiyat iyi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
arabayı tanıdık birinden aldım. ilk sahibiydi aracın resmini bi ara atarım üstat. km den eminim çünkü adam tatile bile otobüsle gidiyodu ![]() 19,500 aldım. araçta sol kapılarda boya var (trafik polisi kışın çarptı) bu yüzden hasar kaydı çıkıyo. ön çamurluk ve tamponda orjinaliyle değişti. ufak bi vuruktan dolayı... araba benzinli. adam binmediği için lpg takmaya ihtiyaç duymamışki ![]() ben yinede alınca götürüp baktırdım arabayı. hiç bi sıkıntı yok şükür. bakımlarını yaptırdım biniyorum...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
Arkadaslar bi tamirciye gittim trigeri işçilik dahil 300 lira diyor. devirdaimi değiştirmeye gerek yok dedi.servisi aradım madem arabayi yeni aldınız devirdaim dahil parçaları yüzde yüz orjinal 500 lira dediler..100 lira için riske girmek istemiyorum..Bu arada ben arabanın 10 bin bakımını yeni yaptırdım. .trigeri değişirken antifirz felan değişmeye gerek var mi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
||
Mehmet çok iyi araba almissin fiyati da guzel. Ben de arabayı kankamdan aldım ilk sahibidir. 110 binde dizel..seninkinde ne kadar hasar çıkıyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
valla bilmiyom ki nerden bakıyoz onu da bilmiyom bi msj atmıştım hasar kaydı vardır diye cevap gelmişti. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
EN SAĞLIKLISI İSE ŞASE NUMARASIYLA BAKMAK.. PLAKA DEĞİŞTİĞİ ZAMAN HASAR KAYDI ÇIKMAZ .. MESELA ARABA 34 PLAKADA PERT OLDU ARABA YAPILIP İZMİRE SATILDI 35 PLAKA İLE HASAR SORARSAN ÇIKMAZ GİBİ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
üstadım biraz önce plakayı yazıp mesaj attım 5664 e ..... 9341 şasi nolu araç 1 adet kazaya karışmıştır diye cevap geldi. 15.09.2006 çarpma yazıyo |
|||
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BİRDE ŞASE NUMARASINI YAZIP 5664 YOLLA BAKALIM ...
ÇARPMANIN FİYATI YAZMIYOR MU ???
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
çarpmanın fiatı yazmıyo. şase nosu yanımda yok onu da yarın yaparım artık... aslında biliyorum çarpmayı daha önce de yazmıştım polis arabası yandan hafif bi çarptı kışın kaydırdı arabayı o yüzden sol kapılarda boya var. birde ufak bi çarpmadan dolayı tampon değişti hangisi bilmiyorum...
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |