![]() |
|
106 gtı almak ıstıyorum yardım!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 14:02 |
arkadaslar daha once polo aracım vardı onu sattıktan sonra 106 gtı almak ıstıyorum verecegm maksımum fıyat 13 bın ytl sızce bu fıyata kadar temız gtı bulabılrımıyım patlak olmayan en azından...
tskkrlerrr
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana kolay gelsın arama calışmalarında...
|
|
![]() |
|
O fiyata biraz zor ama inşallah bulursun
|
|
![]() |
|
çok iyi araman lazım
|
|
![]() |
|
ixtanbul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
inaşallah isteğin aracı bulabilirsin ama o fiata bulamaya bilirsin |
|
![]() |
|
İyi bir 106 GTİ için ne kadar bir bütçe ayırmalıyız ? Ve almadan önce götürüp gösterebileceğimiz 106 nın ciğerini okurum diyen bir usta öneriniz varmıdır ? teşekkürler
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
Temiz 106 gti için en azından 14500 15000 ytl yi gözden cıkarman lazım bakımları vs en az 16 17 yi bulacaktır sana
![]() Düzenleyen GKN - 02 Aralık 2008 Saat 15:52 |
|
![]() |
|
bütçe 17-18 milyar, usta maslak Atatürk sanayisi serhat tutar :))
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
13 lıraya patlak olmayan zor ben satıyorum 16 ya ilgilenirsen
|
|
![]() |
|
Şu an 2005 model 206 XT 1.4 5p modelini kullanıyorum fakat 106 GTİ hakkında yazılanları okuduktan sonra değişiklik yapmayı düşündüm. Aracım satılık ve 106 almayı planladım ilginize teşekkürler
|
|
![]() |
|
istenirse bulunur.. ben 9.500 e değişeni dahi olmayan 106 gti alıcaktım ancak öğrenci olduğum için uğraşmak istemedim.. komple boya istiyordu.. 1997 modeldi.. conta yağ kaçırıyor motor kapağının açılması gerekiyordu.. içi elden geçmezse binilmezdi.. 180. bindeydi.. adam 9 a bile vericekti ama uğraşmaya ne vaktim ne sabrım olur diye almadım.. :) istenirse bulunabiliyor..
|
|
![]() |
|
arkadaşta temiz araç istiyorum diyor yoksa 8 ede bulabilir
|
|
![]() |
|
arkadaşım çok iyi araştır motorcuna mutlaka götür kapak açsın baksın bunların şakası yok yoksa bnm gbi yeni motor almak zorunda kalırsın saygılar...
|
|
![]() |
|
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
arkadaslar alakanıza tskrler sahibinden.com cok fazla arac var ama aracların durumundan camkadıgım ıcın ınsanalr fıyat olarak uygun seyler yazmıslar fakat aracın patlakmolma durumuda yuksek ben nakıtte 13 bın demıstım tabıkı 1-2 bın oynama yaparım blursam,pekı bu sıtedekılerın saglamlıgı fıaytlarındakı gerceklık dogrumu szce |
|
![]() |
|
önce kendi gözünle gör el alemin ağzı torba değil ağzı olan konuşuyor.Sen gözüne kestir birini al motorcunu götür yada servise çektir
başın ağrımasın en azından
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=peugeot&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=6840&c=6840&sListe=1&b[page]=12.....http://www.sahibinden.com/-----07_l_2106-----WQQaXQQ2811154WQQpXQQdisplayitem....sıtede cok araca var uygunuda ama ınsallah patlak degıldır cunkı begendıgım cok arac var http://www.sahibinden.com/_acil_acil_!!!!_satilik_temiz_106_gti_WQQaXQQ9561414WQQpXQQdisplayitem ....http://www.sahibinden.com/parlement_mavi_ruya_106_denince_tek_sade_zarifWQQaXQQ10274844WQQpXQQdisplayitem.....
|
|
![]() |
|
bu araclara bakarsanız sevınırım
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
arkadaşlar imkansız diye bişey yok 13.000 liraya bulursun temiz bişey , ama denk getirmek lazım mesela iş değişikliği , 4 kapı alma isteği , çok yaktığı için vsvs. sebeplerden satmak isteyenler oluyor veya kredi kartı borcu olanlardan alabilirsin tabiki araştırman lazım acele etme derim
![]() edit: Antalya'daki araç fena değilmiş , sol kapı sacı orjinali ile değişmiş diyor ama motor aksamı ne durumdadır bilemeyiz , düşün bence ![]() Düzenleyen Rz@_106 - 02 Aralık 2008 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
tskrl yorumun ıcın bende sımdılık acele etmıyorum ama bılgılenmek ve arastırdıklarımı buradakı ınsanlarla paylasarak hareket etmek ıstıyorum...hersey gtı ıcın...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
13 000 ytl ye zor ama..Onun yerine quıkslıver alabilirsin..Dilersen aracım satılık..Ekle görüşelim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |