![]() |
|
Oto ekspertiz icin yer Mugla-Marmaris |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2014 Saat 09:27 |
Merhabalar herkese, Mugla tarafında Fiat Ducato icin ekspertiz vericek yer var mı.. Ticari oldugu icin arac sıkıntı yasıcam herlade.. yardımcı olursanız sevınırım..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mugla merkezi bilmiyorum ama mugla bayir tarafinda yatagana gelirken fiat ve Renault bayileri var onlar expertiz yapiyor migla merkezle arasi 15 km (tarif ettigim yerde klass oto var orada yaptirma)
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bodrum dersen var ?
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Tesekkurler kardesım dun marmarıse geldım ve baktım araca ılandakıyle aracın hıc bır alakası yok, yaptıgım masrafata bana kactı.. sahıbındene maıl attım umarım ılgılenırler
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |