![]() |
|
hangi sisi önerirsiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2014 Saat 15:49 |
x-design aracıma sis almak istiyorum ama normal sis mi yoksa mercekli mi alsam karar veremiyorum birde xenon kullanıcam... SİZCE HANGİSİNİ ALMAYIM ?
Düzenleyen a.kurtuldu - 13 Haziran 2014 Saat 15:54 |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
mercekli olanını al derim..hem nikleajlı hem merceği de var.markası yerli bi marka çok ta kötü değil..xenon takarsan bu sisle faydasını görürsün..
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
kafanı karıştırmak gibi olmasın mercekli diyor ama mercek kalitesi nasıldır?Onu bilemiyorum.Çin malı mercek gibi ise merceksiz olanı tercih et..
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merceksiz olanı tercih ederdim ben olsam .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Tampon u deldiriceksen bende GTI olanı al derim ben
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
yani tampon delincek ama tamponun içinde kesilcek yerler belli galiba ölçuleri tutarsa olabilir
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
eğer görüntü olarak alacaksan nikelajlı daha iyi olacak..sis farı ben burdayım diyecek :) şimdiki orjinal sisleri görüntü olarak pek iyi değil..karanlıkta ne kadar kötü olsa da yine ışık verecektir.adı üstünde sis, sis olunca kalitesini o zaman gösterecektir.Millet sisleride çoğunluğu gösteriş olarak yakıyor..artık karar senin..söyleceklerim bu kadar.
Düzenleyen korkusuz202 - 13 Haziran 2014 Saat 16:16 |
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Merceksiz alın
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Normalle mercekli arasinda cok fark var mi
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
görüntü olarak ta olsa ben merceksiz derim :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
sislerin ayakları uymuyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |