![]() |
|
Sis farı değişimi ve Soket yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2014 Saat 17:02 |
Merhaba arkadaşlar aracımı ilk aldıgımda üzerinde düzme bir sis farı sistemi vardı :(
![]() Bende arkadaşın servisinde tamponu değiştirmeyi düşündüğümü söledim oda saolsun bana sormadan tamponu ve sisleri almış sisler orjinal veleo almış :) yaptı ama sorun eski tesisatın soketleri orjinale olmadı bende uzun araştırmalar sonucu otosoket sitesinde buldum ama olup olmıcagına karar veremedim ve biraz pahalı geldi cıkmacılara baktım soket yok komplesini veriyolar bende kendim soket yapmaya karar verdim :) ![]() soketler 2 lira 12 almıştım :) ![]() kablo uclarını çaktıktan sonra. ![]() fişleri yerlerine gecirince Burda dikkat arkadaşlar fişi biraz ince bir tornavida ile genişletin içindeki pimi eymeyelim. ![]() içini sicak silikonla birbirine temas etmeyecek şekilde silikonla iyice dolduralım burda dikkat arayı iyi doldurunn şase yapmasın :) ![]() kablo uçşarını güzel şekilde bağlalıyoruz. ![]() buda ben bu işlemleri yaparken beni izleyen meraklı köpeğim poyraz :) ![]() Düzenleyen okaNStarss - 26 Haziran 2014 Saat 10:33 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim güzel olmuş ancak bir gün tamponu sökmek gerekirse silikon sizi zor durumda bırakmayacakmı ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
slikon tamponda diilki slikon sis farı soketi slikonlu tamponla işin yok yani :) sıcak silikonda eğer sorun olursa soküle biliyor..
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Eline sağlık hocam, güzel iş çıkarmışsın.
|
|
![]() |
|
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
1 çift sis farı fiyatı nedır hocam bı bılgın varmı benımkıler hiç yanmıyo
|
|
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Ben adanada 120 tl aldım orjinalini
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel olmuş güle güle kullanın emekte katmışsınız ışın ıçıne dahada güzel olmuş valeo olmasıda ayrı bır guzel sıslere yere yakın olduğu ıçın çok çabuk pislenıyor ve kısa surede camı sararan sıs farlarını kımse ıstemez valeo olması bu durumda daha sağlıklı .Ancak eskı sahıbınde ne hayal gücü varmış.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
aynen ayrıntı vereyim eski sislerinin etrafında siyah silikon var onun altında da gazete ile doldurmuşlar acayıp bir hayal gücü :)))
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
eline emeğine sağlık..güzel paylaşım..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
ve sislere follow me eklemesi yapacam onuda burdan devam edecem :)
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |