![]() |
|
106 gtı almak ıstıyorum yardım!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temiz 106 gti için en azından 14500 15000 ytl yi gözden cıkarman lazım bakımları vs en az 16 17 yi bulacaktır sana
![]() Düzenleyen GKN - 02 Aralık 2008 Saat 15:52 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İyi bir 106 GTİ için ne kadar bir bütçe ayırmalıyız ? Ve almadan önce götürüp gösterebileceğimiz 106 nın ciğerini okurum diyen bir usta öneriniz varmıdır ? teşekkürler
|
|
![]() |
|
ixtanbul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
inaşallah isteğin aracı bulabilirsin ama o fiata bulamaya bilirsin |
|
![]() |
|
çok iyi araman lazım
|
|
![]() |
|
O fiyata biraz zor ama inşallah bulursun
|
|
![]() |
|
sana kolay gelsın arama calışmalarında...
|
|
![]() |
|
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
arkadaslar daha once polo aracım vardı onu sattıktan sonra 106 gtı almak ıstıyorum verecegm maksımum fıyat 13 bın ytl sızce bu fıyata kadar temız gtı bulabılrımıyım patlak olmayan en azından...
tskkrlerrr
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |