![]() |
|
Kaliteli ses sistemi hakkında soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 01:14 |
Arkadaşlar şuan aracımda jvc 1000w woofer var ve arka kapı hoparlörleri iptal edilmiş durumda,
Benim issteğim ise wooferı çıkartıp 6 hoparlörden oluşan 2 ayna 2 ön kapı ve 2 arka kapı olmak üzere kaliteli bass ı ve tizi verebilen kısacası eski 207 premiumumda ki gibi kaliteli ses arıyorum, yüksek ses ile millete müzik dinleten birisi değilim amacım en ince tonlara kadar sesi alabilmek ve güzelce dinlemek önerileriniz nelerdir.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktif işlemcili bir teyp, 5kanal amfi, 2yollu mid takımı, 20cm subwoofer ile bahsettiğin kaliteli sesi alabilirsin. Sadece hoparlör kullanırsan alt frekansları duyamazsın..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracımda jvc 1000w subwoofer bide 4 kanallı amfi mevcut bunu sökmek istiyorum öyle güm güm bass istemiyorum bana şuan ki 207 407 lerin fabrika çıkışında ki kalitede ses versin yeter, mümkünse teyip kalsın maluk kol sorun oluşturcak
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Teyp değişmeden kaliteli ses almak biraz zor oluyor. Amfi çıkışı olmadığı için araya işlemci, ekolayzer veya deck çevirici takılıyor. Deck çevirici en ucuz çözüm ama kaliteli olmuyor..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki 207 deki teyipten edinip taksam gene aynı sistem 3 satır ekranla birlikte çalışır mı?
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Hastasıyız dede :D
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |