![]() |
|
206 1.4 komple öntakim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 15:59 |
|
Merhaba arkadaslar. 206 1.4 x desing aracimi yeni aldim ve ön takimi komple yenilemek istiyorum. Acaba fiyat olarak ortalama ne kadara mal olur. Yakin zamanlarda parca degistiren arkadaslar fiyatlari paylasabilir mi?
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yaklaşık parça fiyatlarına buradan ulaşabilirsin
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O VERDİĞİN SİTEDE FİYATLAR AZ BİRAZ YÜKSEK...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
bende o yüzden yaklaşık dedim zaten
![]() |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bence uygun piyasada daha fazla rakamlar örneğin ıkı salıncak ışçılık dahil 350 TL çoğu yerde 206 için.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Bismillah. O dediğin yerler neresi söylede uzak duralım. Iki salıncak 100tl +100tl (kendim aldim) işçilik ver eder 200 tl |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bursada tanıdık olmayınca çoğu yerde fiyatlar böyle sanayıde kenarda köşede herkes ağızbırlığı yapmış gıbı ben geçen sene 280 TL ye zor değiştirdim sadece sağ sol salıncağı 20 TL de rot ayarına verdım yıne 300 TL yi buldu 50 TL kar yapıcam dıyede yaktığım benzın cabası :) |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Geçen sene kampanyada diye ihtiyacım olmadığı halde 190 liraya teknorot ön takım aldım bu sene parçaların hepsini taktırdım. Fakat şöyle bir durum var ön takım sitede hala 190 lira
![]() |
||
![]() |
||
babel3433 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babel3433
|
arkadaşlar bu teknorot nasıl bir markadır. kullanan ve malzeme kalitesi konusunda bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Orijinalinden bir farkı yok gibi, ama orijinali de zayıf.
Türk malı olduğu ve ucuzluğu için tercih edilebilir.
|
||
![]() |
||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Bende sag sol sıfır ambalaji dahi acilmamis RUVILLE marka salincak var teknorotdan daha iyi oldugunu söyleyebilirim foto istersen yuklerim aldigim fiyatada veririm 175 tl.vizeden once on takimi yenilemek istedim ama kontrol ettirince gerek olmadigi anlasildi evde oylece duruyor istersen ozelden istersen buradan bana ulaşabilirsiniz
![]() |
||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||
![]() |
||
|
Toknorot'a göre fiyatı yüksek, ama kalitesini bilmiyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |