|
2.0 HDI Adventure Hararet Yükselmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sarıkaya17
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sarıkaya17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 15:13 |
arkadaslar öncelikle merhabalar tam forum kullanmayı bilmiyorum o yuzden actıgım konunun yeri belki hatalı olabilir aracım 2.0 HDI partner adventure. 168.000 km de ve cok memnunum yakıt olsun gidiş olsun fakat aracımda hararet sorunu var yani su kaynatma vb yok ama hararet uzun yolda dahi 90 nı gecip 90 nın üstündeki çizgiyi bile geciyor yani uzun yolda bile fan acıyor kuvvetli bi şekilde sizce bu normal mi ? radyatör temiz,devirdaim yeni değişti ve termostat ta arızalı değil ama hala aynı şeyi yapıyor fakat su kaynatmıyor arac. bunun sebebi nedir ? çanakkale başaran peugeot aracın arızasını çözemedi. belki bi arkadasımın basına gelmiş bi olaydır diye sizle paylaşmak istedim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
ADVENTURE 2.0 HDI Candır ;)
|
|
timess
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınızın devir 4000 veya kaçta gidiyorsun uzun yolda normalde 2500-3000 devirle gidersen 90nın altına düşmesi lazım ama ani hızlanmalar ve hareketlerden uzak durman lazım.. kullanım problemi var bence.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlginç. Belki termostad görevini tam yapmıyordur belki de müşürde bir sıkıntı vardır. Benim araçta termostad değişmeden önce 50-100 arası sürekli değişen hararet artık genelde sabit 90 derecede duruyor. Aşırı zorlanmalarda 99 dereceyi buluyor ve uzun süre yokuş aşağı inersem artık 80 derecenin altına inmiyor.
|
|
sarıkaya17
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sarıkaya17
|
cok yüksek devir kullanmıyorum aslında. yanı uzun yolda 2200 devirde 110 falan yapıyor zaten arac. ahmet bey 99 derece dediğiniz cizgi tam olarak neresi ? kırmızının altı mı ?
|
|
|
|
sarıkaya17
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sarıkaya17
|
termostat değişti araç hala aynı,tek değişmedik radyatör kaldı,bakalım onu değiştirince ne olucak
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önce müşürden şüpelenmek gerek
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim termostaddan sonra araç biraz daha rahatladı 90 civarı çalışıyor. 100 çizgisi de 90'ın bir üstü. Kırmızının 1 altına biz 110 diyoruz Allah bilir kaç derece...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |