![]() |
|
ARACI PISTIRDIM AMA...ACİLL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2014 Saat 22:33 |
Arkadaşlar merhaba aracı bugün itibariyle pıstırdım ama başıma olmadık bir iş geldi arka çamurluk resimlerdede görüldüğü gibi 1 kişi oturduğunda sürtüyor...
Ayrıca aracın arka sol çamurluğuna 1 parmak girerken arka sağ maçurluğa 1 parmak kesinlikle girmiyor onuda anlayabilmiş değilim... Araştırdım çamurluk ağızlarını genişletmem gerekiyormuş ANKARA'da bu işi iyi yapan birisini arıyıyorum yardımcı olabilirmisiniz...
Ayrıca araca eibach 50mm yay taktım ve arka torsiyonuda 1 diş alçalttım lastikleride bugün aldım 185-55-14... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen preadator06 - 23 Mayıs 2014 Saat 22:37 |
|
106 XR
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önler iyi ama arkalat cidden çok düşmüş.
|
|
![]() |
|
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet usta önler tam istediğim gibi oldu ama arka çamurluklar çok bastı...nasıl yapıcam bilmiyorum ?
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Torsiyon düşürmeden önce nasıdı ki? Çokmu havada kaldı arka, sanki inmeseymiş olurmuş gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
evet usta havadaydı indirmiycektim ama hem hoş durmuyordu hemde gercekten havadaydı mecburen indirmiş gibi oldum yani ...
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34997&KW=&PID=504672&title=lastik-surtmesi#504672
incelemişsindir belki...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
şimdi inceledim okan77 kardeş tşk.ederim... arkadaşın sorununun çözüldüğüne sevindim ama benimki bayağı çamurluğun üstünde nasıl çözülcek bilmiyorum :?
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çok düşmüş kardeş arka 1 dişe benzemıyor sankı bu işlem bir yanlışlık falan olabilirmi ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
şahinlerin orj krikosunu bulursan sende acarsın camurluk agızlarını kaportacılar genellikle o şekilde acarlar tabi camurluk agızlarında macun filan yoksa.eger varsa macunları patlata bilirsin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
inanın bende anlamadım arkadaşlar 1 diş dedik ortaya bu çıktı daha önceden indiren varsa bilgi verirse sevinirim...ayrıca bu 106 ların arka çamurluklar fiber nasıl açtırıcam onuda bilmiyorum tanıdığım bildiğim bir yerde yok..?
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
sorun çözüldü...boruyla açtım arasını güzelde oldu hallettim herkese tşkler...
|
|
106 XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |