![]() |
|
307 kumanda pili 3 günde bitiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 20:43 |
||
mrb arkadaşlar 307 2001 aracımın kumandası pilini değiştirdikten 3 gün sora bitiyor bir sürü anahtarcı gezdim sağlam diyorlar servis uğraşmıyor 350 yeni anahtar diyor yok bi ucuz çaresi
|
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeşim bendede aynı sorun var. kumandamı kullanamıyorum şuan. bi anahtarcıya götürdüm 1 hafta çalıştı yine iptal. butonlarında kısa devre varmış o yuzden pili bitiriyor dedi. servis 200 tl orjinal anahtar dedi. bende sıkıldım şimdi anahtarla açıp kapıyorum kapıları.
|
|||
![]() |
|||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
orjinalden ne kadar çıkmak istersiniz bilmem ama başka bi sustalı anahtar yaptırıp kurtulun bence. yada problem devredeyse elektronikçiler çözebilir. kullanamadıktan sonra orjinal kumandanın bi esprisi yok bence..
|
|||
206 xt 1,6
|
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
aklımdaki o kardeşim şuanda. sustalıya çevirttirip devreyi de sağlam bi elektronikçiye baktırmak. camlarımı anahtarımla kapatmayı özledim
![]() |
|||
![]() |
|||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
![]() |
|||
206 xt 1,6
|
|||
![]() |
|||
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
internetten bakıyom çoktantır maslak sanayide biri aradım çip mip yanmıştır diyo olursa 110 tl olmassa yenisi 250 tl nasıl iş kardeşim bu yaw
![]() |
|||
![]() |
|||
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
saglam bi elektronikciye git...ozel ilacla cipini ve devreleri temizleyip sana versin...bende de ayni sorun vardi 10liraya hallettim gecen ay
|
|||
![]() |
|||
||
gezecez artık kapı kapı ne yapalım |
|||
![]() |
|||
||
ben istanbuldayım varmı tavsiye edecegin bi yer |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
Kartal sanayide İsmail usta var... İşinin ehli bir elektronikçi....
|
|||
![]() |
|||
||
esenyurtta oturuyom uzak ama yolum düşerse bakarım saolasın |
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
merhaba, elimde sıfır orjinal çipli 307 anahtar var, isterseniz yardımcı olabilirim.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
||
2001 model kardeşim benimkine uyar mı? uyarsa ne kadar diyosun fiyatı için?
|
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
evet uyar. normalde 175 TL diyorum ama bu site için 150 TL ye bırakırım. kendim 200 TL ye almıştım zararına veriyorum inanın. ptt kapıda ödeme sistemi vs. ile gönderebilirim.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
||
arabaya nasıl senktonize edecez basit arabaya tanıtmak kim yapar kaça yapar |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
valla basit bit pp2000 makine aracılığında yada araca uygun profesyonel arıza tespit cihazları yapılıyor diye biliyorum.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
||
ben sivastayım:)
|
|||
![]() |
|||
||
iyimiş :)
|
|||
![]() |
|||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
sivasın neresi toprağım. sivasda kime baktırıyosun arabanı, bende bi problem yok araçta ama yinede usta ismi olsun aklımızda. ben suşehrindeyim.
|
|||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |