![]() |
|
206 radyo çekmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emr_41_175 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 21:16 |
Merhaba arkadaşlar aracımın orjinal teybinin radyosu hiç çekmiyordu bide kasetçalar olduğu için pioneer 2550UI taktım ama radyo yine çekmiyor bir iki kanalı çekiyor powerturk trt fm onlarda gidiyo bazen teybin arkasındaki anten soketine baktım takılı tavandaki anteni çevirim çıkardım oksitlenmede yok sorun ne acaba.bi teypçiye gidecek vaktimde yok yoksa hiç uğraşmam
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teybin arkasından tavandaki antene kadar olan anten kablosunda kesik falan olabilir. yada tavanda antenin soketi falan varsa o çıkmış olabilir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede kabloyu kontrol et
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |