|
YORUMLARINIZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 15:36 |
Arkadaşlar amca oğluna 106 bakıyorum amcam danda onay çıktı fiyat ilanlara baktığınızda anlıycaksınız değerlendirmek istediğim araçlar aşşağıda linleri var göz atıp hoşunuza gideni ve hiç beğenmediğinizi yazarsanız sevinirim...
bu gtı
de bana yakın bulunduğum yere eğer bi sıkıntı yoksa kuzenle değerlendirmeye
alıcaz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-gti-peugeot-satilik-161442080/detay bunlarda GTI ler şehir dışı ama işime gelirse çıkar giderim dedimya masraflar amcama ait :) kuzenle binicem için sıkıntı yok uğraşırım... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-adanada-satilik-106-gti-temiz-162966066/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yaza-merhaba-160740349/detay |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
abi beykoz arabaları temiz olur klimalıysa pazarlıkla 11250 alınabilir klimasız gidip 11 lira para verme bence
|
|
i my quick !
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hepsi fena guzel fiyatlar beykozda 12 bine olan iyiymiş
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
düşük fiyata quick /gti arama reco. Hiç bilemezsin enjektöründe problem çıkartır
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Görüntü açısından gözüme en ıyı bu gözuktu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ihtiyactan-satilik-yakisikli-quicksilver-162832253/detay ama hıç araçla ılgılı bılgı vermemış ordan kıllandım. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle 100000 ve 130000 km olanların orjinal km olduğunu hiç sanmıyorum
muğladaki iyi duruyor ankara keçiörendekinin kaportasında yamukluklar göze çarpıyor özellikle bagaj ankaradan birine yakından baktırılmalı beykozdaki araç komple toplanmış gibi ve malum km 100000??? 14000 e felan 206 bakılabilir belki özellikle 106 takıntısı yok ise tabi |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hah Salih abi kendi aracımı satıyım diye söylemedim. Peugeot gerçeği bu
|
|
semih.danak
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
|
gti bakıyorsan eğer fiyatı en düşük 17 tut ve yukarlarına bak sonra tamirci arayıp gezme quik de 12 falan bence piyasası ama tabi tercih senin
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Karamsar davranmaya gerek yok benim arabamda 12000 tl kmde orjinal bence bu arabalarin edecegi en krali 10000 tldir quik icin konusuyorum baktirip temizlerimi bulunabilir bulunuyoda
Düzenleyen Burak - 06 Mayıs 2014 Saat 16:20 |
|
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENİM QUIKLERDEN HİÇ BİRİ İÇİME SİNMEDİ ..
DIŞI ÇOK MAKYAJLI EDERİNDEN FAZLA DEMİŞLER ... GTI O PARALARA SAKIN YAKLAŞMA PERTTEN DÖNME BİLE OLSA O PARALARA GİTMEZ VARDIR BİR SIKINTISI AMA YOK GTI DERSEN BENİM FİKRİMCE SİYAH OLAN GÖZE DAHA HOŞ GELİYOR... EĞER Kİ ADANA OLAYINI DÜŞÜNÜRSEN 106 CI ARKADAŞIM VAR BİLGİ ALIRIZ ONDAN...
Düzenleyen outlaw - 06 Mayıs 2014 Saat 16:55 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar şunu anlamıyorum. 2 yıl önce temiz quickler 12 gtiler 15' ti.
Madem 0 arabalara zam geldi ve 2.ci el piyasası patladı. Nasıl oluyorda quicklerin değeri düşüyorda gtilerin temizleri 3-4 bin tl artıyor? ve quickler 1,4 motor daha az yakıyor. Not: Yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için benim aracın satım konusunu kapatmanızı rica ediyorum. Tam benim satıcagım zamana denk geldi bu konular o yüzden bende olsam yanlış anlardım
Düzenleyen dogan106 - 06 Mayıs 2014 Saat 17:04 |
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
abi kimse kusura bakmasında 12 - 13 e gti mı olurmus quicklere en babasına 13 13500 verilir
|
|
i my quick !
|
|
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bundan bir kaç yıl önce quiksilver bakıyorduk Burak ile ortak alacaktık o zamanlarda bu arabaların en güzelleri 10000 TL civarındaydı ancak şuanda sadece quiksilver gti yada 106 için değil her araç için çok yüksek gidiyor mecburen insanlarda ayak uydurmaya başlıyor çünkü satamıyor ucuza verdiği zaman dikkat çekiyor kesin bişey var bu arabada gözüyle bakılıyor pahalı olan daima daha çok ön planda tutuluyor bilinçsiz satıcılarında bu olayda maalesef çok rolü var.
|
|
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ihtiyactan-satilik-yakisikli-quicksilver-162832253/detay
ben olsam buna bakardım, neden bu dersen orjinale en yakın araba bu dıştan oyle duruyor, gidip bir de icine bakmalı, yururune bakmalı. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç çok fazla yerde muhtemelen heryerinde ses geliyor. Alt takımı dağılmış geziyor (ki son resimde çokta normal yollarda gezmediği düşünülebilinir) çok çok fazla diri gene muhtemelen komple boyalı
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben de bir 106, hatta mumkunse 106 gti hatta mumkunse piyasada bulabilecegim en orjinal gti lardan birini alayım kenara koyayım diyorum, yatsın uyusun seveyim güzel günlerde garajdan cıkarayım, bende yıllansın diye dusunuyorum. bunun icin kenara coktandır 3-5 de atmaya basladım. bugunlerde bu ozellikteki bir gti 20binden asagı yok. o yuzden gti bakıosanız en en en az 16bin tl cepten cıkarmalısınız. daha dusuk fiyattaki sizi sanayilerde surundurur.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
temiz GTİ' nin 16 bin tl olması normal fiyat. Fakat temiz gtileri 16bin tl' ye satmıyorlar sorun burda. Azalan mal herzaman değerlenir mantığıyla hareket ediyor insanlar. Honda vteclerde durum çok daha vahim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ihtiyactan-satilik-yakisikli-quicksilver-162832253/detay
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu tamamen piyasada sıfırı olmaması ve orjinal makinelerin gunden gune pert edilip, yoke edilmesinden. ulkede kalan saglam sayılacabilecek arabalar piyasayı belirliyor. mesela gti in en temizleri hatta maslak sanayide de var biliyorum goruyorum. 40 bin km de gti var adamda ne yuklemis ne kaza yapmıs sor adama 30 - 35 bine veririm diyor. hatta aç sahibindeni fiyatlara bak onun kadar orjianal olmayanlar 30 dan baslıyor 29 28 27 degisiyor yani e bunlar fiyatları buralara cekince, hhasarlı toplanmıs orjinale yakın arabalar da 20 22 istiyor onlarında altları 17 16
anlatmak istedigim bu arabanın piyasasını elde kalan orjinal makinala bicilen asırı yuksek rakamlar belirliyor. honda vtec falan o mevzuya zaten girmeyecem. pejonun gti i hondanın typer ı s2000 i gibi bisi zaten. malum patlamaktan piyasada s2000 kalmadı. 2009 da 70bin tl ye galeriden 0 alınan arabalar su an malum sitede 130 bin 120 bin 110 bin gibi fiyatlardan gidiyor. az hasarlılar 90 bin, pertten toplanmıs olanlar 60 bin 70 binden gidiyor. s2000 ve gti icimizde yara, of yine daraldım. ben alana kadar 3-5 makina kalıcak onlarada ne fiyatlar cekicekler artık bee.. |
|
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İLK FOTOYA BAKIN TAMPON YANILMIYORSAM ORJİNAL AMA SON RESİMDEKİ POLYESTER DEMEK Kİ ÖNDEN DOKUNMUŞLAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |