![]() |
|
Cam film ve Polis Hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 Saat 20:11 |
||||
Arkadaşlar aracımın 4 kapı ve bagaj kısmını 2 numara film ile kaplatacağım bunlar yapıldığında en ön sırıtacak galiba buraya kaç numara film yapsam sıkıntı olmaz ve sırıtmaz trafikçi arkadaşlara mahçup olmak istemem.
saygılarımla. Düzenleyen MustafaKartal - 04 Mayıs 2014 Saat 20:11 |
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
En on ne olursa olsun yasak ama 0.75 en aciktan yaptirabilirsin
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||||
ön cama film çektirmezseniz sırıtmaz bence
bir de bildiğim kadarıyla ön 3 cam filmli olduğunda sorun çıkarıyorlar, bu yüzden ben arka 3 cama film çektirdim. eğer ön yan camlara çekilen filme sorun çıkarmıyorlarsa ben de çektirmek isterim. |
|||||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
esas ön cama film çekerseniz sırıtır, polis arkadaslar sizi devamlı kenara çeker
![]() |
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||||
3 senedir 2 numara cam filmi var aracımda(ön ve arka cam hariç), şimdiye kadar kimse "niye taktın" demedi kontrollerde. Yalnız 3 numara ve daha koyu cam filmlerine, modifiyeli araçlara takıyorlar biraz, hele ki tofaş gurubu arabalara
![]() ![]() |
|||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||||
![]() |
|||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||||
film önede arkadayada yanada çekilse ceza demektir arkadaslar. sadece filmli arabayla geziyosanız polisin insafına kalmışsınız demektir. polisler filmden ceza keseceklerse eğer renk tonuna yada hangi cama çekildiğine bakmıyorlar mağlesef. ama şöle bişey var hepten zindan gibi arabayla gezerseniz adamların kesecekleri yoksada sizi hususi durdurup ceza keserler haberiz olsun. benim tavsiyem ön cam hariç bütün camlara en açık tonda film çektirmeniz.
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||||
Ön cam hariç 2 numara çektirin sıkıntı olmaz. Ben 6 aydır 3 numara filmle geziyorum çevirmeye de girdim bişi yok.kistas şoförün görünmesi tabi dedikleri gibi polis yazmak istese yazar da. Ama ön camın affı yok
|
|||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
Diger araclar bolumune bak benim yanlar 3 numara onde 2 numara filmli camli focusum vardi polislerle kose kapmaca oynuyordum polis gorunce 4 cam indiriyordum ama fayda etmiyor kac defa cevirmeye takildim polisler bazisi cok kil bazisi iyi niyetli bi aksam yol kenarinda park halimdeyken ekip gelmisti araca isik tutuyor parliyor cami indirdim hayirdir mukavvami cektin buna dedi :) isin ozu sen sen ol en one cektirme diger yanlarada acik cektir hatta mumkunse sofor ve yolcu on tarafa cektirme suan benim 106 da sadece arka kelebekler ve bagaj caminda var he ama ilerleyen zamanda en one ve diger yanlarada yapicam :) sen polisle ugrasamam diosan yaptirma diger araclar bolumunde yapilmis hali var bak gor
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
Aynen sehirlede alakali polislede bigun hic unutmam cevirdi beni dediki cok koyu ama fena yakismis araba cok tatli kiyamadim yazmiycam ceza dedi ahaha :) |
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||
Tüm camlara kalite film olcaksa kolay berı guneşten açılmıcak 1 numara cam fılm çektırmenızı tavsıye ederım eğer uygun fıyatlı fılmlerden çekılcekse ön cam harıç tum camlara 2 numara zamanla az olsa açılcaktır zaten .
|
|||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||
![]() |
|||||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
||||
3 numara cektirmede napiyosan yap aksamlari sagini solunu goremiyon hele yamurda eyvah :)) bide geri hiderken sogukta iki cami birden acarsin yoksa arkani hic goremiyosun ama disardan icerisinin gozukmemesi ayri bi guzel :)
|
|||||
![]() |
|||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||||
Allah herkeze böyle bir polisle karşılaşmayı nasip etsin
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
![]() |
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
Yassah gardaşım yassahh :)
Tamamen polisin insiyatifine kalmış bir olay muayeneden kaç numara olursa olsun hafif kusur deyip geçiriyorlar ama trafik polisine göre en düşük numarası bile yasak söktüreceksin diyor bir aracımız bu yüzden bağlandı ve ceza kesildi bir aracımızda yüksek miktar ceza yedi bu iş öyle yada böyle yasak ama muayene serbest diyor.
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Yorumlarınız için teşekkür ederim, bende polisim, şimdi en kalitelisinden en öne açık diğer her yere 2 no çektireceğim :D bakalım ne olacak yazabilirlerse yazsınlar sökebilirlerse söksünler neyapalım yeniden yaptırırım.
|
|||||
![]() |
|||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||||
dediği araç bumuydu :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
evet nokia e72 ile anca bukadar :( elimdede tek bi resmi kaldı digerleri bozulan laptobumdaydı :(
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Adam ceza yazmaya kıyamamış ben garajdan çıkarmaya kıyamam :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
10 GÜN DAHA sabret araba gör. not: resimdeki araba gerçekten güzel olmuş o ford.. ben peugeottan bahsettim araba gör derken. :) |
|||||
![]() |
|||||
Ert.Kckrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
||||
Abim ben Kahramanmaraştayım kapalı kasa 206 var bendede . Ön cam hariç 3 derece film var içini görmek çok zor daha bi problem yaşamadım çok şükür .
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |