|
|
Kaza Sonrası!!! |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
eguet
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 19:40 |
|
Amin cümlemizi
benim anlamadıgım konu tutanaga ben sucluyum yada karsıda ki suclu diye mi yazıp imzalayacagız herhangi bi kurum,kişi vs mi karar vericek hatalı olana o nası olacak hala bilmiyorum sonucta tutanakta olayı aynen yazacagız imza atıp sigorta şirketine götürecegiz kafam cok karısık ![]() |
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Mesut48
3. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 19:31 |
|
Öncelikle geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Tutanak doldurun,olayı ve olay yeri krikosunu net şekilde yazın.Bu fotoğrafları mutlaka ama mutlaka gönderin. Bu fotoya göre bence siz haklısınız.
|
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
eguet
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 18:38 |
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
KenBlockJR
3. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 18:15 |
|
suçlu sen gibi görünüyosun. bu durumda tutanak tutup da tramer kaydına girdirme. kaskon yoksa zaten hasarını cebinden yaptıracaksın. cebinden verip yaptır tutanağa girme.
|
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
herry
4. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 18:15 |
|
bu durumda hatalı kisi minibus ise, minibusun trafik sigortası senin masrafını karsılayacak. eger hatalı siz iseniz, sizin kaskonuz olmadıgı icin, aracınızı kendi cebinizden ödeyip yaptıracaksınız. cok gecmis olsn.
|
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
eguet
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 17:58 |
|
minibüste bi hasar yok ki köşe tarafı benim aracın boyası bulaştı az birazda çizildi o kadar yani bide ben geçişi tamamlamak üzereydim yani nası göremedi beni anlamadım
ayrıca kasko yok zorunlu trafik sigortam var sadece bu durumda nolacak? |
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
renk1234
1. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 17:51 |
|
aladgm kadaryla sen kusurlu gıbısın yanındakı mınıbusugoremedn faredemedın gıbı gelıo senın trafıksıgortan onunkını karsılar kaskon varsada senn asarını karsılar kı bunun donusu saa pahalıyapatlıcak bıdahakı kasko sıgorta yenılemede bulusucaksınız anlasıcaksnz sen kaskonu bozmadan onun trafık sıgortasını sndekendı trafık sıgortasından onunkını karsılıcak sekılde yapmanz lazım bıraz karısık bı durum ıyı acıklamanz lazım polıcede gecmıs olsun dıyelım gelen mala gelsn
|
|
![]() |
|
eguet
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 Saat 17:41 |
|
Arkadaslar merhaba az önce ufak caplı bi kaza yaptık cok sukur olan sadece arabaya oldu ama canım cok sıkkın
ataköy-şirinevler köprüsü altında yolda sıkısıklık oldu sag taraftaki aractan kacayım diye sol sinyal verip açılırken minibüs söför kapısının kapandıgı tarafa vurdu ufak 1-2 göçük bide kapının camla birleştigi noktada kıvrıldı ![]() tutanak tutacaktık fakat benim poliçe yanımda olmadıgı için fotograf cekip ayrıldk haftaiçi tutanagı doldurcaz sizden istedigim ilk defa basıma geliyor ne yapmam gerekir;?? nası yapmam gerekir tutanagı adil nası doldururuz doldurduktan sonra ne yapmam gerektigini ve tamir vs nası olacak anlatırsanız sevinirim tesekurler ![]() ![]() |
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |