|
tavan cıtasını tutan aparat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gemlikli_55
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 Saat 15:11 |
arkadaşlar 206 larda tavan cıtasını saseye bağlantısını sağlayan bağaj kapağı tarafında sapka seklinde koseben plastığı nasıl bulabilirim bu konda yardımlarınızı bekliyorum araç giderken bu parca olmadığı için tavan citası devamlı fırtıp kakılyor
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Plastık çelik denılen 404 ün yapıştırıcısıyla yapıştırabılırsın en ufak yerınden tutsa bırdaha kımse sökemez onu ordan zaten öyle sureklı sok tak yapılcak bır parçada değil zaten sıkıntı olmaz suda etkılemıyor bu yapıştırıcıyı.Ben kendım çoğu yerde bundan kullanırım senelerdır sıkıntı yok hatta kaportayı bıle yapıştırdığım oldu benım yapıştırdığım yerler tavan çıtası, kapıların yan çıtası, bagaj çıtası ve ön panjuru çamurluğa yapıştırmıştım sıkıntısız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
gemlikli_55
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
|
samet senın aracın kullanma kılavuzu varmı?
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
var mevcut ama bu durumun kullanma klavuzuyla ilgısı ne onu anlamadım :) ? |
|
|
gemlikli_55
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
|
fotokopisi cekmek isterim mumkunse cakmaklık sigortası attı hanı kitapcık olsaydı bakardım. fotokopisini cekme sansımız nedir. mumkunse tabi ....tabiki bu olayla alakası yok tabı :)
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
samet206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Fotokopi sıkıntı olur çunku arkalı onlu 180 sayfa cıvarı bır kıtap :) yınede buluşmalara katılırsanız bende bulunursam torpidomdadır yardımcı olurum bu konuda şımdılık elımden geldığınce buyrun :) |
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Benim aracdada bitanesi kirilmis her gordugumde ben takiyom o atiyo yerinden
|
|
gemlikli_55
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
|
sinirbozucu bır durum değil mi suppor benı en iyi sen anlarsın sendede eksikya :)
demekki bursada ki bazı 206 da bu parca yok :)))))))))))))
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |