|
İnce Tip Stepne Peugeot |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 Saat 12:11 |
Elimde bir adet sıfır Peugeot tüm modellere uygun 15' ince stepne var. 4 bijon ilgilenenlere duyurulur ankaradayım iletişim modeforum@mynet.com |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim hayırlı satışlar ama tanışma bölümünde kendini tanıtsaydın daha güzel olurdu.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısınız özür ahmet ben ankaradayım peugeot kullanmıyorum elimde kullanıcıların işine yarayacağını düşündüğüm ürünü satmak istiyorum iyi günler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oncelikle hoşgeldiniz bir tanışma topici acmanız yararınızadır insanlar
tanıdıkları kısılerden daha guvenle alısverıs yapar ayrıca aynı konuyu
3 yere acmanıza gerek yok bir tanesi kafi diğerlerini siliyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ürün satılmıştır. iyi günler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun alanada satanada daha baska urunlerde varmı elınızde Peugeot ile ilgili
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |