![]() |
|
İlk göz ağrımı satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 Saat 22:20 |
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce aldığım ilk göz ağrım peugeot 306'mı satıyorum. İlana bakmak isteyenler için sahibinden.com ilanı
Keyifli forumlar Düzenleyen Alicilik - 09 Nisan 2014 Saat 16:39 |
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya ilan no eksik ya da henüz onaylanmadığı için göremiyorum. Hayırlı satışlar olsun, zordur ilk göz ağrından ayrılmak.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Teşekkürler. Birkaç düzenleme yaptığım için ilan onay sürecinde görünüyor. Tam linki de şudur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1998-peugeot-306-griffe-sedan-lpg-li-159088703/pasif-ilan |
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Kardeş 1 yıl önce karşıma çıksaydın pazarlık atardım şahsen, klimalı ucuz bir araba bakmıştım.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Arkadaşlar sizin de fikrinizi alayım. Ben bu aracı 10.750TL'ye almıştım. Şimdi sayısını hatırlamadığım kadar kere ustalara gittim bir sürü zaman ve para masrafım var yani arabaya. İlanda da yazmıştım orda yazmayanları da eklersek 1.500TL vardır toplam masraf. Fiyatı da buna göre belirlemiştim aslında ama halen aracın bazı ihtiyaçları var. En önemlisi boyası. Onun dışında triger seti, lastikler ve birkaç keyfi kalem daha var. Bunları zaten arayan kişilere de anlatıyorum. En son olarak bir ağabey ile 11.500TL de anlaştık muhtemelen bu fiyata vericem. Siz ne dersiniz bu fiyat için?
Keyifli forumlar
|
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İlk mesaj güncel hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
Bence fiyatı makul kardeşim masrafının bir kısmını karşılamışsın. Ayrıca triger kayışı keyfe keder bir masraf değil biliyorsun ;)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
istisna arabalar haricinde 2. elde alınan bircok arabada alım sonrası bakım masrafı yapılır. kaldıki 14 yasında araba almıssınız masraf cıkarmaması düsük bir ihtimalmis. bence anlastıgınız fiyat makul bir fiyat, masraf etmistim diye düsünmeden verin gitsin. ne guzel arabayı full bakım yapmıssınız. hemde düsük bir fiyata vermiyorsunuz da. bence siz zarar ettim mi diye kaygılanmak yerine, sattıgım kisiye dürüst bir satıcı olarak masrafsız yürür bir araba teslim ettim diye huzur duyun. hayırlı olsun.
edit: triger kayışı çok önemli bir parca. zamanında degismezse, kopması halinde motor yapmaya kadar götürür arabayı. ![]() Düzenleyen herry - 09 Nisan 2014 Saat 17:36 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar 11.500 bu araç için oldukça guzel bır fıyat veren varsa gerı çevırmeyın derım
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
kurum müdürüm aynı model aynı özellikle boya olarak sizinkinden biraz daha iyi durumda bir 306 yı 11000 e verdi..11500 iyi bi rakam
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
![]() |
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Arkadaşlar aracı bugün sabah Maraşlı bir abiye sattım. Karşılığında dondurmamı aldım
![]() Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Keyifli forumlar. |
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
Alana satana hayırlı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |