|
Kadran-14'' jant-paspas-vites topuzu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 Saat 21:03 |
Arkadaşlar indiglo kadran arıyorum varsa elinde olan konuşabiliriz..
14''inç 2 adet jant arıyorum 4x108 olucak roll geceleri için lastiklide olabilir.. saç jant da olabilir.. Düzgün güzel paspas var ise bilidğiniz tavsiye ediceğiniz.. bakabilrim.. metal krom saçma sapan paspas şekillerinden sıkıldım.. taban halısı gibi olursa güzel olur.. vites topuzunu kaplayacak bir yer lazım güzel bi topuzum var ama biraz derisi yıpranmış durumda.. sarı dikişli yaptırmak istiyorum.. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serhat tutar nickli üyemiz jantlar ve paspas için sana yardımcı olabilir. Yarın konunu cevaplayacaktır.
elinde güzel paspaslar var momo ben kullanıyorum memnunum. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dükkanına uğramışlığım ayak üstüm tanışmışlığımız da var aslında o da konumu görür zaten uğrarım en olmadı yine dükkanına... Saol GKN arkadaşım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Indiglow da Mirakta var ama satarmı bilmem yarın konuyu görür
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhat abi indigo kadran ve momo paspas takımı ayarlar..14 saç jantta var aynı zamnda..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
update kadran vs.. abudik gubudik parçalar için
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet kardesım hepsı var ıstedıklerıonın
paspaslar orjınal momo
jant var ıkı ader sac ındıglowda bulurum... |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende var satabılırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan için kadran öncelikli.. paspas jant vs için uğrarım serhat abi ;) mirak kadran için fiyat alabilir miyim?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mırak satmaz ya hadı satıcak dıyelım yerıne ne takıcak gostergesızmı dolasıcak...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |