![]() |
|
Yanarlı Dönerli Jantlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 17:47 |
Arkadaşlar videodaki sistem nasıl sizce çok mu abartı?
Burada da anlatımı var Düzenleyen Bursat - 27 Mart 2014 Saat 17:49 |
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
on numara
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izliyemiyorum videoda sıkıntı mı var?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
youtube kapandı o yüzdendir..
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Yakında bizim form da kapanırsa şaşırmam
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Facebook , Twitter Anlarım Zaten Kullanmıyorumda . Youtube Ne Alakadır Onu Çözmekte Güçlük Çekiyorum ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
öyleymiş, sanırım o sebepten açmadı. |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Siyasete girmeden anlatmaya çalışacağım ama nasıl olacak bilmeiyorum. Şu son 6 aydır çektiğimiz seçim çilesi ve saçma sapan yasaklar artık çıldırtma noktasına geldi insanı. Vakti zamanında borç ödemek için özelleştirilen haberleşme ve iletişim kurumları ülke içinde huzursuzluk yaratma amacıyla bazı özel bilgi belge ve görüntüleri sosya medya aracılığı ile yaymaya çalıştı. Br tarafı örtmek içinde youtube kapata kılıfı örüldü. |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
ben giriyorum sizde girin demişti 6 ay önce devlet büyüğüm
![]() |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
kapansın anasını satayım..sapık sapık şeyler var zaten..
geçen oğlum beyblade diye bi çizgi film var onun videolarını aç dedi youtube de vardı açtım..çocuk izliyo 1.2.3 falan baktım yan tarafta diğer videolar çıkıyorya yandan yok ateşli sarışın...yok güzel kalçalı dilber saçma sapan şeyler..
zaten twiter -facebook çıktığı çıkalı ülkede ahlak ta kalmadı...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aile filtresi ve bu tarz reklamlari engellemek icin yazilimlar var. Youtube yada face ahlak bozmaz sadece bozulan ahlaka kilif olur. Bir insan bir seyi yapacaksa buna face sebep degildir kendi iradesidir. Cocugunuza onlarin yanlis oldugunu anlatin kendisi cozsun neyin yanlis dogru oldugunu anlasin saklarsaniz daha cekici hale getirirsiniz |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bu jantlar uçuk modıfıyelerde ıyı gıderde normal araçlarda çok komık durur yınede enteresan.Youtube kapanması kötü oldu diğerleri neysede hatta twıtter ıyıce gereksızdı yapılması gereken çoğu şey eksık kalıyor yerı gelıyor benım youtubedekı vıdeolardan yardım aldığım oluyordu bır ış yaparken.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ne alırım ne arabama takarım iğrenç duruyor bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
nerden satın alabiliriz acaba. çok beğendim.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
evet daha öncedende görmüştüm bi videoda çok güzel görünüyor.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
bir de ışıklı sibop kapatları var araba hızlı giderken güzel bir goruntu verebiliyormuş
http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-7-renk-tireflys-ledli-jant-isigi-2-adet-8010505/productDetails.aspx?productId=otev8010505&categoryId=20024943&SKU=OTEV8010505 |
|
|
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
maliyet ne acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |