![]() |
|
Peugeot 206 (ilginç ilan) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 10:38 |
Pejo ilanlarında gezerken denk geldim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-ozel-plakali-34-rte-01-158600541/detay ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fırsat bu fırsat deip yazmıs 75 bin :) yurdum insanı abi fırşatçılık :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yav he he
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Özel plaka falan olduğu yok ya denk gelmış satıyor ışte zaten aracıda sattığı yok baksanıza plakayı ön plana atmış fırsatçı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
plakayı satıyo bariz işte ama iyi denk gelmiş birde 06 olaydı o plaka evle takas ederdi başbakan onu :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Belki de adam yoldan geçerken çekmiş fotoğrafı
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ihtiyacı olana uygun fiyat :D bazıları için önemli olabilir :D ii bizde piyasdaki özel plakalı araçları satın alalım..galericilik yapacaktım bari özel plakalı araç arayım daha karlı :D bize uymaz ama rte ye uyar kaçırmasın
Düzenleyen C@GL@R - 02 Nisan 2014 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
http://kiminplaka.com/arama.php
bu siteden, aklınızdaki plakanın hangi araçta takılı olduğunu bulabilirsiniz dostlar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yazdım bişey çıkmadı. sadece istanbul mu cıkıyor ki
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende izmir denedim banada çıkmadı
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Benim yazdiklarimi buluyor, bi yanlislik olmasin.
|
|
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşım bahsettiğin sitede öyle her istediğin plakayı bulamassın kım plakasını kaydetmısse ıstedıgın plaka şayet o kısıde ıse o zman çıkar.. ben plakamı kaydettım belkı ısmıne uyan bırı cıkar almak ıster anlaşırsam satarım dıye :))
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
evet sıteye uyelık tarzında dahıl olan ınsanların plakası çıkıyor onun dışında her plaka çıkmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
E devlet şifreniz varsa girip bakabilirsiniz, emniyetten araç sorgulamaya girin plaka girin hangi araç kaç model rengi son alıcısının ruhsat tarihi çalıntı olup olmadığı ve hak mahrumiyeti çıkıyor
|
|
![]() |
|
evet çıkan sonuclar kayıtlı kullanıcılar olabilir, ben de bilmiyorum. fakat ne sans arkadas, aradıgım hic bir plaka kayıtsız cıkmadı hepsi sonuc verdi, keske sansım baska yerlerde de boyle olsa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
[QUOTE = kaf kef] [QUOTE = herry] Benim yazdiklarimi buluyor, bi yanlislik olmasin. [/ QUOTE]
arkadaşım bahsettiğin Sitede öyle onu İstediğin plakayı bulamassın kım plakasını kaydetmısse İstediğin plaka Sayet o kısıde İMKB o zman Çıkar .. ben plakamı kaydettım BELKI ısmıne uyan bırı Çıkar Almak ISTER anlaşırsam satarım diye :)) [/ QUOTE]
AYNEN ÖYLE YORUM BIRAK DİYOR...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |