![]() |
|
Peugeot 206 (ilginç ilan) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 10:38 |
Pejo ilanlarında gezerken denk geldim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-ozel-plakali-34-rte-01-158600541/detay ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fırsat bu fırsat deip yazmıs 75 bin :) yurdum insanı abi fırşatçılık :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yav he he
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Özel plaka falan olduğu yok ya denk gelmış satıyor ışte zaten aracıda sattığı yok baksanıza plakayı ön plana atmış fırsatçı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
plakayı satıyo bariz işte ama iyi denk gelmiş birde 06 olaydı o plaka evle takas ederdi başbakan onu :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Belki de adam yoldan geçerken çekmiş fotoğrafı
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ihtiyacı olana uygun fiyat :D bazıları için önemli olabilir :D ii bizde piyasdaki özel plakalı araçları satın alalım..galericilik yapacaktım bari özel plakalı araç arayım daha karlı :D bize uymaz ama rte ye uyar kaçırmasın
Düzenleyen C@GL@R - 02 Nisan 2014 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
http://kiminplaka.com/arama.php
bu siteden, aklınızdaki plakanın hangi araçta takılı olduğunu bulabilirsiniz dostlar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yazdım bişey çıkmadı. sadece istanbul mu cıkıyor ki
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende izmir denedim banada çıkmadı
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Benim yazdiklarimi buluyor, bi yanlislik olmasin.
|
|
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşım bahsettiğin sitede öyle her istediğin plakayı bulamassın kım plakasını kaydetmısse ıstedıgın plaka şayet o kısıde ıse o zman çıkar.. ben plakamı kaydettım belkı ısmıne uyan bırı cıkar almak ıster anlaşırsam satarım dıye :))
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
evet sıteye uyelık tarzında dahıl olan ınsanların plakası çıkıyor onun dışında her plaka çıkmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
E devlet şifreniz varsa girip bakabilirsiniz, emniyetten araç sorgulamaya girin plaka girin hangi araç kaç model rengi son alıcısının ruhsat tarihi çalıntı olup olmadığı ve hak mahrumiyeti çıkıyor
|
|
![]() |
|
evet çıkan sonuclar kayıtlı kullanıcılar olabilir, ben de bilmiyorum. fakat ne sans arkadas, aradıgım hic bir plaka kayıtsız cıkmadı hepsi sonuc verdi, keske sansım baska yerlerde de boyle olsa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
[QUOTE = kaf kef] [QUOTE = herry] Benim yazdiklarimi buluyor, bi yanlislik olmasin. [/ QUOTE]
arkadaşım bahsettiğin Sitede öyle onu İstediğin plakayı bulamassın kım plakasını kaydetmısse İstediğin plaka Sayet o kısıde İMKB o zman Çıkar .. ben plakamı kaydettım BELKI ısmıne uyan bırı Çıkar Almak ISTER anlaşırsam satarım diye :)) [/ QUOTE]
AYNEN ÖYLE YORUM BIRAK DİYOR...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |