![]() |
|
yag akitiyor 800tl.masraf???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 Saat 22:20 |
Selam herkeze. Aracim 1 aydir yag akitiyordu. Ve tamir icin bursa kucuk sanayiyi goturdum. Contada sizma oldugunu bi kapakdan bahsederek cikmasi gerektigini soyledi.ve 800tl ma masrafi var dedi. Bende arkdaslarim 100 tp.civari bekliyorduk.olabilir mi ya cok degil mi.satsam yeridir. Ilanida verdim yani. Aracim pejo 206 2001 model.otomatik vites
Düzenleyen byistanbul - 29 Mart 2014 Saat 22:23 |
|
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
|
![]() |
|
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrica kronik bi bozukluk hep bu araclarda var dedi. Neden hangi model aracla gitsen hep byle derler. Cok yemedim de hadi yaaa diyerek takilmadim
|
|
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı model roland garros kullanıyorum ve yag akıttıgı için bende tamirciye götürdüm. adını bilmedigim bi müşürden ve karterin contasından oldugunu söyledi sizinde dediginiz conta eger karterinse biraz pahalı söylemiş bu söylediklerimin yanında aks rulman ve ufak bi egzos tamiriyle beraber 700lira civarı bi fatura cıkardılar
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bence de fazla söylemiş, böyle bir şey için de araba satılmaz. Alana söyleyemeyeceğiniz türden bir şey, bir nevi kandırmış olacaksınız. En iyisi yaptırıp binin. En azından alayım satayım yeni aldığıma bakım yaptırayım derken zaten aynı masraf cepten çıkacak.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Conta dediği karter contasıysa, ilk aldığımda benim 206'dada sızıntı vardı, bakıma gittiğimde karteri söktük güzelce temizledik siyah silikonla güzelce geri yerine yapıştırdık, ustaya da bakım harici ekstra bir para ödemedim, 4 yılda bindim 1 damla yağ damlatmadı.
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
tam olarak ne taraftan akitiyor bnm de var yag akitmasi triger tarafinda maddiyattan goturemedim:(
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Abi 206larda yüzde 90 vardır üst kapak contasindan yağ kaçırma. Eğer çok eksiltmiyosa sıkıntı yok zarari olmaz.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
bineceksen yaptır bende geçenlerde 850 lira masraf yaptım triger şubu derken..ama satarken söylemicekmişsin masrafı söylersen yine 800 lira altına satarsın bişi deyişmez
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
sanzımandan da olabilir demişti benim usta ama dokundurtmadım sanzımana sana bu kadar fiyat verdigine göre sanzımanda olabilir belki
![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Tamam arabamiz varda.oyle bakima 500tl bi masrafda 800 tl. Benzin bnlarin altinda kalkamam ki. Valla saticam. Sonucda isciyiz yani.kredi cekip su ing bank dan 36 ay ust model biseyler bakicam.kesin kafaya koydum.bmw mercedes gbi masraf cikiyor ya.
Düzenleyen byistanbul - 30 Mart 2014 Saat 14:12 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
aynen alana soylenmez ama.800 tl de veremem.artik goturcek baktircak.anlasikirsa duseriz fiyatdan :)) napim yani. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
araca onden bakarsaniz sol tarafda.yani soforun yanindaki koltuk alti diyeyim size. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
cokmu az mi pek anlamadim.ama sonucda her park edip bindigim de yere bakiyorum tik geldi :)) ama sonucda yerde bi siyahlik oluyor. Bakim zamanini bekliyorum.68 binde 74 binde gidicem.ozmn hallederiz dedi.satmazsam tabiii |
|
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bence satmamanı tavsiye ederim, satarsanda sorunu söyle ki alacağın araçta rahat edesin..
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bence de böyle bir problemi çözmeden satmamak lazım kul hakkına girer
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bence de yaptırmayı deneyin, bu forumda ben de dahikl cogu arkadas cebinde kıt kanaat biriktirdigi paraları hep arabalarına harcadı ve sorunsuz biniyoruz cok sukur. baska araba icin buyuk krediler cekeceginize, 1000 tl kredi cekip aracınızı duzgun hale getirtmeniz daha mantıklıdır. satmayı dusunuyorsanız da size tavsiyem. abartı fiyat yazmamak sartıyla yani piyasası neyse onu yazıp, alacak kisiye durum bole bole fiyattan onu da duselim oyle anlasalım demenizdir. yoksa emin olun kimsenin hakkı kimsede kalmıyor, yeni alacagınız arabadan bi sekilde o para kurusuna kadar sizden cıkıyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
Dostum bak benim araçtada böyle sıkıntılar vardı ıvır zıvır hepsını yaptırdım.Hatta nelerin değiştiğine bak forumda konu açmıştım. link :
|
|
Peugeot 206+ 1.4(KIRMIZI) BENZİNLİ -- PEUGEOT 307 SW 1.6 (GÜMÜŞ GRİ) BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
aremtu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Öncelikle geçmiş olsun, tavsiyem o vaziyette arabayı kullanmamanız.
Kullanmak şart ise de motoru çok sıkıştırmayın. Araç yağ eksiltiyor, yağ-su karışmıştır birbirine yağ özelliğini kaybetmiştir. Motora yazık edersiniz. Masraf olarak da conta+yağ+su 500 TL' ye halledebilirsiniz. Ama sanayi mantığı tabi buji+triger kayışı+v kayışı+man.contası nı da değiştirelim abi derler (belki de gereklidir bilemiyorum aracınızın durumunu) o zaman 800 TL' ye bulur. Yani usta doğru söylemiş o parayı harcarsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Yine 500 kesin yani. Artik fiyatdan dusuo satarim 68 km de. 2001 model l.17 civari dusunuyrum.pejo pejo diye tutturdum. Ama 2 yildir bende hicc memnun degilim. 106 lar haric.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |